Abuelo - Centuria Rum 0,7L DD

  3.97 / 5.0 (30 szavazat alapján)

Panamából származó dark Rum a Abuelo Centuria, melyet solera eljárással készítenek. 30 éves, tölgyfahordóban pihentetett és érlelt. Ízében a vaniliás édeskés karakterek kiegészítik a panamai rum jellegzetességeit. 94/100 pontot kapott a Abuelo Centuria rum, a Spirit Challenge 2015-ös értékelése alapján. Az Abuelo rum története egy cukormalom alapításával kezdődött még 1908-ban Panama szívében! Ezt a bizonyos malmot Don José Varela Blanco, egy spanyol bevándorló nyitotta meg és elindította cukornád préselését. A cukornádat, mint alapanyagot mindig is becsben tartották és ennek megfelelően dolgozták fel a rum készítéséhez. Ez a kis családi lepárló mindig is híres volt a legkiválóbb párlatokról, de mivel felismerték a népszerűséget 1976 óta üzemeltetnek egy modern, minden igényt kielégítő lepárlót. Ebben a lepárlóban már toronylepárló üst található és bizony nem csak rumok készítenek rajta. Mivel minden rumot whiskys hordóban érlelnek (nem mindegyiket Jack Daniel’s hordóban, mint a mostanit), így egy különleges vaníliás, enyhén fűszeres ízvilággal gazdagodnak. A Centuria mint elnevezés a 100 éves rum készítési hagyományoknak állít emléket és ahogy az lenni szokott limitált mennyiségben elérhető.
Illat: Trópusi gyümölcsök jellemzik (banán) valamint vaníliás sütemény és édeskés karamell. Ízvilág: Édes és fás egyszerre, karamellás és vaníliás! A dohány és a bőr jegyei is megjelennek, egy pici füst is megbújik a háttérben. Elég koncentrált, nagyon komplex, de mégis lágy és kellemes. Lecsengés: Nagyon hosszú lecsengése van, erőteljes fűszeres ízvilággal (Bors és szerecsendió), tapasztaltabbak a whisky jegyeit felfedezhetik a korty vége felé.
Panamából származó dark rum a Abuelo Centuria, melyet solera eljárással készítenek. 30 éves, tölgyfahordóban pihentetett és érlelt. Ízében a vaniliás édeskés karakterek kiegészítik a panamai rum jellegzetességeit. 94/100 pontot kapott a Abuelo Centuria rum, a Spirit Challenge 2015-ös értékelése alapján. Kosher, OU jelölés.  


Értesítsünk ha lesz akciós
Abuelo rum vagy új termékkel lépnek piacra?

Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
Hibás vagy üres név, próbáld újra

Fogyasztói árak:

Bolt neve
A termék ára
Szállítás

PiaOlcsón

Boltban a termék neve: Abuelo Centuria 30 éves 0,7 fadd 40%
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítás költsége: 1690 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítás költsége: 1690 Ft

Megjelennél ital termékeddel az oldalon?

2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon

Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.

A termék árának változása az elmúlt 3 hónapban


Hozzászólások száma: 0

  Még nincs hozzászólás, legyél TE az első aki hozzászól a(z) Abuelo - Centuria Rum 0,7L DD termékhez!

  Mikor kóstoltad először? Mikor kóstoltad először?
  vagy
  Milyen emléked fűződik hozzá? Milyen emléked fűződik hozzá?
  vagy
  Mivel, hogy érdemes inni? Mivel, hogy érdemes inni?

Én is hozzászólok


Üres név mező, próbáld újra
Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
20 karaktert azért csak ki kéne préselni magadból :)

Abuelo termékek

Összes Abuelo Rum megtekintése

Rum termékek

Összes Rum megtekintése

Mások ezeket is megnézték

Árak megtekintése