Beefeater - 24 Dry Gin 0,7L

  4.05 / 5.0 (163 szavazat alapján)

A Beefeater 24 gin a legkiválóbb növények és egzotikus teák kifinomult keveréke. London szívében készült 12 kézzel válogatott növényből: boróka, japán sencha, kínai zöld tea, grépfrút héj, citrom héj, mandula, narancs héj, koriander mag, nőszirom gyökér, édesgyökér, angyalgyökér, angyal mag. Ennek köszönhetően egy egyedülálló és bársonyos gin jött létre.

BEEFEATER 24 – Szuper prémium gin a Beefeater-től A Beefeater első lepárló üzemét 1820-ban alapították a Temze partján. Ez az egyetlen nemzetközi gin Márka, amely a mai napig Londonban készül a James Burrough Ltd. üzemében, London Kennington kerületében. Mai napig a James Burrough fiatal gyógyszerész által megalkotott eredeti recept alapján készül, amivel annak idején oly sikeressé vált a londoniak körében. A Beefeater Master Distiller-e, Desmond Payne az egyik legtapasztaltabb gin készítő mester a világon. Több mint 40 éve dolgozik a gin piacon, ő felügyeli a Beefeater különleges receptúráját és lepárló technikáját.A BEEFEATER 24 az új szuper prémium ajánlat a Beefeater-től. 40 éves lepárlói tapasztalatára és a Beefeater különleges londoni hagyományaira támaszkodva, Desmond Payne, a Beefeater Master Distiller-e 2008-ban alkotta meg a Beefeater 24-et.

A Beefeater 24 elkészítéséhez 12 gondosan válogatott fűszernövényt és ritka teakeveréket használt, melyek tökéletesen kiegészítik a Beefater stílusát, friss aromát és hihetetlen lágyságot adva a végleges italba. Ez az egyedülálló receptúra izgalmas, új dimenziókat hoz a gin világába. A Beefeater 24 a hitelesség, a szaktudás és a kifinomultság összegzése. Egy igazi London gin, a XXI. század merész londoni glamourjának szellemében.  BEEFEATER 24Az inspirációMint egy tipikus londoni nap, ez a történet is teával kezdődött...A Beefeater atyja, az alapító James Burrough kiemelkedő teakereskedő volt. Amikor Desmond Payne, a Beefeater jelenlegi Master Distiller-je kutatásai során belebotlott Burrough egy kora viktoriánus árlistájába, villámként csapott bele az ötlet...Csak egy teljes londoni nap kell, hogy a Beefeater24 elérje különleges karakterét. 24 órán keresztül áztatják együtt körültekintően a gin egzotikus növényeit, melyek ritka japán sencha teát és aromás kínai zöld teát is tartalmaznak. Az ízgazdag szeszt aztán lassan lepárolják hagyományos rézüstös lepárlóban, hogy a gin finom, illatos és érzékien lágy legyen.

Míg London éjszakába nyúlóan partizik, a Beefeater24 pihen.A Beefeater24 elegánsan kialakított palackja stílusosan kapcsolja össze a régit és az újat. A dekoratív növényi minták a palackon a XX. század eleji Művész &Kézműves időszak gyökeréhez nyúlnak vissza, de az elegánsan letisztult vonalvezetésű palack maga már vitathatatlanul a jelenkoré. A Beefeater 24 megalkotásaA Beefeater24  12 természetes összetevője a világ különböző pontjairól származik. A válogatott, kézzel előkészített grapefruit- és sevillai narancshéj karakteres ízt ad a japán és kínai teák aromáihoz.

A 12 természetes növényi összetevő: ritka japán sencha tea, kínai zöld tea, sevillai narancs héj, grapefruit héj, citrom héj, boróka, koriander mag, édesgyökér, angyalgyökér, angyalmag, mandula, nőszirom gyökér.Desmond Payne, a világ legtapasztaltabb Gin Master Distiller-jének gondos kezei és figyelő szemei alatt, a növények 24 órán át áznak a legfinomabb alkoholban. Ezután, a különleges, 7 órás lepárló folyamat során Master Distiller-ünk egy igazi mesterember művészi precizitásával „kivágja” a gin szívét (az alkohol egy részét eltávolítja), ezzel biztosítja egy sokkal citrusosabb, lágyabb, modernebb stílusú gin megszületését.A Beefeater24 végül magas (45 %-os) alkoholtartalommal kerül palackozásra, ezzel megőrizve a hosszan tartó íz- és illatélményt. A városi sikk itala, a Beefeater 24 egy igazi London gin a mai, modern kornak.

Díjak:

The Asian Spirit Masters – Aranyérem 2012.San Francisco World Spirits Competition – Legjobb Gin díj és Dupla Aranyérem 2010.
International Wine and Spirit Challenge – Greenalls díj és Best in Class Aranyérem 2009. és 2010.
The Gin Masters – Aranyérem 2009.
Master díj 2010. és Aranyérem 2011.International Spirits Challenge – Aranyérem 2009.
Drinks International Cocktail Challenge – Lapsang Martinez-ért Díj 2009.
The Desing Masters – Master díj 2009.
International Spirits Challenge, Design & Packaging – Aranyérem 2009.


Értesítsünk ha lesz akciós
Beefeater gin vagy új termékkel lépnek piacra?

Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
Hibás vagy üres név, próbáld újra

Fogyasztói árak:

Bolt neve
A termék ára
Szállítás

WhiskyNet

Boltban a termék neve: Beefeater 24 gin (0,7L / 45%)
Szállítási idő: 3 munkanap
Szállítás költsége: 990 Ft
Szállítási idő: 3 munkanap
Szállítás költsége: 990 Ft

PiaOlcsón

Boltban a termék neve: Beefeater 24 Gin 0,7 45%
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítás költsége: 1690 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítás költsége: 1690 Ft

Megjelennél ital termékeddel az oldalon?

2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon

Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.

A termék árának változása az elmúlt 3 hónapban


Hozzászólások száma: 0

  Még nincs hozzászólás, legyél TE az első aki hozzászól a(z) Beefeater - 24 Dry Gin 0,7L termékhez!

  Mikor kóstoltad először? Mikor kóstoltad először?
  vagy
  Milyen emléked fűződik hozzá? Milyen emléked fűződik hozzá?
  vagy
  Mivel, hogy érdemes inni? Mivel, hogy érdemes inni?

Én is hozzászólok


Üres név mező, próbáld újra
Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
20 karaktert azért csak ki kéne préselni magadból :)

Beefeater termékek

Összes Beefeater Gin megtekintése

Gin termékek

Összes Gin megtekintése

Mások ezeket is megnézték

Árak megtekintése