Cider

(3 találat)
Szűrők elrejtése
Összesen 3 db Cider érhető el, 1 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

A cider egy különleges ital, hiszen annak ellenére, hogy számos tulajdonságban egyezik, nem tekinthető igazán bornak, ám sörnek sem, és a habzó- vagy gyöngyözőboroktól is eltér. Ha a cider szót magyarra fordítanánk, akkor egyből rájönnénk, hogy a cider valójában almabor. Bár az almaborkészítés gyökerei meglehetősen régre nyúlnak vissza, de ez az ital ez elmúlt 10-15 évben kezdett igazán felkapott lenni, és hamar a legkedveltebb nyári itallá vált. Alacsony alkoholtartalmával és frissítő gyümölcsös ízével Magyarországon, de szerte Európában igen felkapott lett, ami számos cider márka megszületéséhez vezetett.

Cider készítés és fogyasztás

Bár a cider alapvetően almából készül, hiszen almabor, ma már számos más ízesítésben is létezik. A készítésének bizonyos országokban nagy hagyománya van, mint például Franciaország és Anglia, de ma már többféle eljárással is készülhet almabor. A hagyományos eljáráson túl egyes ciderek nem natúr mustból készülnek, hanem erősen cukrozott és vizezett almaléből erjesztik őket, és hozzáadott szén-dioxiddal és ízesítőkkel dúsítva kerülnek palackozásra. Mielőtt megismerkednénk a legismertebb cider márkákkal, előbb érdemes tudni, hogy honnan is származik a cider, és hogy mi minősül valójában annak.

Cider bővebben