Deadhead - Dark Rum 0,7L 6 éves

  3.85 / 5.0 (62 szavazat alapján)

A Mexikói Veracruzból származik. Melaszból és cukornád léből desztillálják. 6 éven át érlelik tölgyfahordókban. Illatából egyből kitűnik a kávé és a csokoládé, de a szemfülesek a fahéjjal, szerecsendióval vagy akár a szegfűszeg illatával is szembetalálhatják magukat. Az íz élmény teljesen összhangban van az illatokkal, de kiegészül némi fűszerességgel. Egyes ősi törzseknél szokás volt Mexikóban, hogy a legyőzött ellenfél fejét trófeaként tartogatták a harcosok, a palack ezt a szokást replikázza. Mindenesetre ez a fej sokkal kellemesebb dolgokat tartalmaz, olyan rumot, amelyet melasz valamint cukornádléből készült rumokbólkevertek ki. Kétszer párolták le, majd európai tölgyfahordókban érlelték 6 évig Mexikóban. A kissé morbid palacktól eltérően a rum igazi élvezet. A Deadhead Rum ideális vacsora utáni italokhoz, tele aromával és kiváló ízű, kiváló választás prémium italokhoz. Hosszú fűszeres kivitel. Deadhead Rum 0,7l 40% A kissé morbid palacktól eltérően a rum igazi élvezet. A Deadhead Rum ideális vacsora utáni italokhoz, tele aromával. Kiváló választás prémium italokhoz. Maga a rum a cukornádlé és a melasz keveréke – kétszer desztillálják, és hat évig érlelik európai tölgyfahordóban, mielőtt szakszerűen összekeverik a kívánt gazdag, fűszeres ízprofil elérése érdekében. 

Minőségi és díjnyertes csokoládés rum egyenesen az Egyesült Államokból, mely az igazi különlegességek kedvelőinek szól. A Deadhead Dark Chocolate mindennek tekinthető, csak éppen szokványosnak nem a rumok között. Már koponyára emlékeztető csomagolása sem hétköznapi, de nem kell aggódni, a palackban semmi ijesztő nem lesz, ha csak nem félünk megkóstolni a finom csokoládé és a minőségi rum keverékét. Merthogy itt pontosan erről lesz szó, a Deadhead Dark Chocolate egy kivételes italkülönlegesség minden tekintetben, a melasz alapokra és az 5 éves érlelési időre épülő termék nem véletlenül nyert aranyérmet a 2017-es International Spirit Competition megmérettetésen. Az erőteljesen kávébarna árnyalatú ital nemcsak a színében, hanem az illatában is őrzi a pörkölt kávé jellegzetességeit, méghozzá fahéjas, almás, pités, de mindenekelőtt csokoládés jegyekkel, ami aztán később az ízvilágban is megjelenik majd. Sőt, a kóstolástkor határozott áfonyás és melaszos jellegzetességek bukkannak elő belőle, ami annyira sajátos, hogy elsődlegesen önmagában ajánlott a fogyasztása – méghozzá egy kis hűtés után –, kevert italokba kár elpazarolni egy ilyen eredeti ízvilágot.

Vészjósló megjelenésű, de annál ízletesebb és magasabb minőséget kínáló sötét rum egyenesen Mexikóból. A Deadhead Rum magasan a prémium minőséget kínálja a termékkategórián belül, mely vészjósló, sőt megdöbbentő csomagolásban kapott helyet, azonban az emberi koponyát formázó üveg nem az elrettentést, mint inkább a tengerentúli hagyományok szerint a spirituális megújulást szolgálja. Ezek után nem meglepő, hogy a Deadhead Rum kóstolását követően teljesen átszellemülünk majd, a cukornádmelasz alapanyagra épülő, 6 éves tölgyfahordós érlelési időre épülő ital ugyanis rendkívül telt, minden elemében különleges aromavilágot kínál nekünk. Már az illata arra csábítja az embert, hogy ezt a minőségi rumot meg kell kóstolnia, hiszen illatában ott a fahéj, a szegfűszeg, de a kávé és a csokoládé is, melyek az ízvilágban egyaránt felbukkannak, kellemes karamellás jegyek, hosszú lecsengés mellett. A 2012-es Spirits of Mexico Competition eseményen ezüstérmet szerzett italt mindenképpen meg kell kóstolnunk önmagában, behűtés után dobja ki igazi aromáját, de feltétlenül ki kell próbálnunk koktélok alapanyagaként is.


Értesítsünk ha lesz akciós
Dead Head rum vagy új termékkel lépnek piacra?

Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
Hibás vagy üres név, próbáld újra

Fogyasztói árak:

Bolt neve
A termék ára
Szállítás

Alkoholshop.hu

Boltban a termék neve: Deadhead Rum 0,7l 40%
Szállítási idő: 1 munkanap
Szállítás költsége: 1390 Ft
Szállítási idő: 1 munkanap
Szállítás költsége: 1390 Ft

Ginnet

Boltban a termék neve: Deadhead 6 éves rum (0,7L / 40%)
Szállítási idő: 3 munkanap
Szállítás költsége: 1190 Ft
Szállítási idő: 3 munkanap
Szállítás költsége: 1190 Ft

Goodspirit

Boltban a termék neve: Deadhead 6 éves rum (0,7L / 40%)
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítás költsége: 1190 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítás költsége: 1190 Ft

Italcenter

Boltban a termék neve: DeadHead Rum 0,7 40%
Szállítási idő: 4-8 munkanap
Szállítás költsége: 50.000 Ft felett ingyenes
Szállítási idő: 4-8 munkanap
Szállítás költsége: 50.000 Ft felett ingyenes

Mr Alkohol

Boltban a termék neve: Deadhead 6 éves rum 0,7l 40%
Szállítási idő: 1 nap
Szállítás költsége: 1690
Szállítási idő: 1 nap
Szállítás költsége: 1690

PiaOlcsón

Boltban a termék neve: Deadhead 6 éves rum 0,7 40%
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítás költsége: 1690 Ft
Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítás költsége: 1690 Ft

Megjelennél ital termékeddel az oldalon?

2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon

Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.

A termék árának változása az elmúlt 3 hónapban


Hozzászólások száma: 0

  Még nincs hozzászólás, legyél TE az első aki hozzászól a(z) Deadhead - Dark Rum 0,7L 6 éves termékhez!

  Mikor kóstoltad először? Mikor kóstoltad először?
  vagy
  Milyen emléked fűződik hozzá? Milyen emléked fűződik hozzá?
  vagy
  Mivel, hogy érdemes inni? Mivel, hogy érdemes inni?

Én is hozzászólok


Üres név mező, próbáld újra
Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
20 karaktert azért csak ki kéne préselni magadból :)

Dead Head termékek

Összes Dead Head Rum megtekintése

Rum termékek

Összes Rum megtekintése

Mások ezeket is megnézték

Árak megtekintése