Diplomatico Ambassador Selection rum 0,7L DD

  4.0 / 5.0 (117 szavazat alapján)

Egy remek Rum, mely különféle szeszesitalokból készült és legalább 12 éven keresztül tölgyfahordókban érlelik. Ezt követően további két évig Pedro Ximénez sherrys hordókban érlelik tovább, ez hozzájárul a komplex íz és illatélményhez. Színe a világos és sötét borostyán átmenetek között található.
    A Diplomatico zászlóshajója, szuper prémium kategória, hordó erejű, legalább 12 évig érlelt rumok házasítása, majd Pedro Ximenez hordós összeérlelése. Megálmodója az a Tito Cordero, aki 2011-ben az év Rum Mastere lett. Illatában kandírozott gyümölcsök, csonthéjasok minden mennyiségben, elsősorban banán, alma (utóbbi inkább pite formában), illetve mandula, kakaó, mogyoró és természetesen sherry. Lenyűgöző ízében édes pipadohány, sok sárgabarack, datolya, vajas-mézes sütemény, nutella, fűszeressége simogat, fahéj, szegfűbors, lecsengése hosszú, összetettsége ídőt kíván!   A bárpultok éke!  
Diplomatico Ambassador fa dd.: A Diplomatico cég egyik legkifinomultabb és legkülönlegesebb rumja. Ízében a gazdagság, testesség és fűszeresség dominál, melyet amerikai fahordóban érlelésének köszönhetően csokoládé és vanília zár. Kivételesen exkluzív venezuelai rum, mely elegáns fadobozban igazán szép.
    A Diplomatico Ambassador prémium rum nem véletlenül kapta az Ambassador azaz ""nagykövet"" megnevezést, hisz ez a rum a Diplomatico rumok legkiválóbbika. Ehhez a kiváló tételhez a Diplomatico master blendere választja ki azon prémium tételeket, melyek gondos házasítása és ellenőrzött érlelése által megszületik eme kiváló tétel. A fehértölgyfa hordóban eltöltött minimum 12 gondos évnek köszönhetően a rumok összeérnek és ízük, aromájuk rendkívüli módon gazdagszik. A tölgyfahordós érlelést követően Pedro Ximenez sherry hordóban folytatódik az érlelés, mely édességet és gyümölcsösséget kölcsönöz az italnak. Gazdag komplexitását megőrizendő minden tétel egy hordóból kerül palackozásra, így íz- és zamatvilága kifogástalan marad. A Diplomatico Ambassador prémium rum egy igazi különlegesség, melyet a legkifinomultabbak ízlése szerint készítettek el.


Értesítsünk ha lesz akciós
Diplomatico rum vagy új termékkel lépnek piacra?

Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
Hibás vagy üres név, próbáld újra

Boltok ahol kapható

Bolt neve
A termék ára
Szállítási infó

JAN-KER

Boltban a termék neve: Diplomatico Ambassador Rum (Bőrdobozban) [0, 7L|47%]
Szállítási idő: 1
Szállítás költsége: FREE
Szállítási idő: 1
Szállítás költsége: FREE

Alkoholshop.hu

Boltban a termék neve: Diplomático Ambassador 0,7l 47%
Szállítási idő: 3
Szállítás költsége: 1245
Szállítási idő: 3
Szállítás költsége: 1245

A termék árának változása az elmúlt 3 hónapban


Hozzászólások száma: 0

  Még nincs hozzászólás, legyél TE az első aki hozzászól a(z) Diplomatico Ambassador Selection rum 0,7L DD termékhez!

  Mikor kóstoltad először? Mikor kóstoltad először?
  vagy
  Milyen emléked fűződik hozzá? Milyen emléked fűződik hozzá?
  vagy
  Mivel, hogy érdemes inni? Mivel, hogy érdemes inni?

Én is hozzászólok


Üres név mező, próbáld újra
Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
20 karaktert azért csak ki kéne préselni magadból :)

Diplomatico termékek

Összes Diplomatico Rum megtekintése

Rum termékek

Összes Rum megtekintése

Mások ezeket is megnézték

Árak megtekintése