Hell Energy Energiaital

(0 találat)
Szűrők elrejtése

Hell Energy

Ha energiaitalt keresünk, akkor a Hell szinte megkerülhetetlen, különösen nálunk, Magyarországon, hiszen egy magyar márkáról van szó. A Hell márka termékeit a Hell Energy Magyarország Kft. gyártja, mely teljes egészében magyar tulajdonban van.

Hell energiaital

A cég jogelődje 2004-ben jött létre, majd egy évvel később a Barabás család tulajdonába került, akik cukorkereskedéssel foglalkoztak, de 2006-ban már az energiaital-gyártás is megkezdődött. A Hell márka azonban ekkor még nem jött létre, erre egészen 2009-ig várni kellett.

Tovább olvasom >>
A szűrésnek megfelelő termékek nem érhetőek el. TIPP: kevesebb szűrést állíts be
Összesen 0 db Energiaital érhető el, 0 oldalon.

Megjelennél ital termékeddel az oldalon?

2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon

Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.

A Hell energy története

A cég azóta is dinamikusan fejlődik, és mára már közel 50 országa exportálják az energiaitalokat, köztük Horvátországban, Bulgáriában, Romániában, Görögországban, Szerbiában, Észak-Macedóniában, Cipruson és Azerbajdzsánban is, ahol a Hell vezető energia-ital márka. Ez egyedülálló teljesítmény. A Hell italokat 2011. óta a Szikszón felépül töltőüzemben gyártják, és a termékpaletta az elmúlt 10 évben szépen kiszélesedett, számos íz jelent meg, nemrégiben pedig a Hell kávé és latte kínálattal is kibővült.

A Hell energiaital a Hell Energy Magyarország Kft. húzó márkája lett. A cég egyedülálló módon saját töltőüzemmel és alumínium italdobozgyárral rendelkezik, tehát az üdítők dobozait is saját maguk gyártják. A márka jelképe a piros/bordó szín, és a dobozon található ördög embléma, amely a Hell jelentésére, a pokolra utal. A Hell nemzetközi népszerűségét nemcsak az mutatja, hogy a márka reklámarca Bruce Willis, hanem az is, hogy a Williems F1-es csapattal kötöttek szponzori szerződést.

Zero és Classic, avagy a Hell legismertebb termékeiről

A Hell energiaital fajták a Classic és a Zero termékcsaládból kerülnek ki. A márka ezzel a két termékcsaláddal jelent meg az energiaitalok piacán. Természetesen a Classic és a Zero sem egyetlen terméket tartalmaz.

HELL ENERGY DRINK Classic energiaitalok

 • Hell Classic: ez az alapvető Hell energiaital, ez az eredeti Hell. Ötféle vitamint (B2, B3, B5, B6, B12) tartalmaz, melyeknek köszönhetően frissít, energizál és felpezsdít. A koffeintartalma 32 mg/100 ml.
 • Hell Classic Night: ez a Hell energiaital egyrészt tartalmazza ugyanazokat az összetevőket, melyeket a hagyományos Hell Classic, viszont a készítők az alapreceptet kiegészítették, ennek köszönhetően pedig ginseng is került bele. De nemcsak az íze tér el a legtöbb Hell energiaitaltól, hanem a kivitele is, ugyanis a doboza nem piros, hanem ezüst-fekete, mely UV fény hatására fluoreszkál.
 • Hell Classic + : a termék nevében szereplő + a hozzáadott 500 mg C-vitamin és D-vitamin tartalmára utal, tehát ez az energiaital nem 5, hanem 7 féle vitamin hozzáadásával készül.

HELL ENERGY DRINK Zero termékcsalád, mely a Hell cukormentes energiaital családja

 • Hell Zero: cukormentes, kalóriaszegény energiaital
 • Hell Zero Strawberry: cukormentes, eper ízesítésű energiaital

Rengeteg új ízben kapható a Hell energiaital

A Hell energiaital fajták nemcsak a Classic és a Zero termékcsaládban merülnek ki. A termékpaletta ezen felül három másik energiaital termékcsaládot is tartalmaz. Ezek a termékek a Hell új ízeit képviselik, emellett külső megjelenésükben is eltérnek a Hell Classic és Zero energiaitaloktól.

HELL ENERGY DRINK Funkcionális termékcsaládja, mely elsősorban a gamereket célozza, és különleges ízvilágban hozza el a Hell energiaitalokat

 • GAMER DRINK PvP Coco Split: kókusz ízesítésű energiaital acetil-l-karnitin és l-arginin hozzáadásával.
 • GAMER DRINK NOVA Cherry Beam: feketecseresznye ízesítésű energiaital acetil-l-karnitin és l-arginin hozzáadásával.
 • GAMER DRINK ARCADE Tropical Bomb: Hell banán-vanília ízesítésű energiaital acetil-l-karnitin és l-arginin hozzáadásával.

HELL ENERGY DRINK Strong termékcsalád

 • Strong Foccus: magasabb koffeintartalommal és egyedi mangó-, narancs- és tuttifrutti ízű energiaital.
 • Strong Apple: almás Hell energiaital magasabb koffaintartalommal
 • Strong Red Grape: szőlős Hell energiaital magasabb koffaintartalommal

Új HELL ENERGY DRINK Limited termékcsaládba mindig a limitált kiadású, időszakosan forgalomba kerüli Hell energiaitalok tartoznak. Jelenleg a nyári ízek, a Summer Cool Peach-Lemon és a Summer Cool Watermelon találhatóak a termékpalettán, illetve már kaphatóak a karácsonyi limitált energiaitalok is, az Ice Cool Kiwi – Kumquat és az Ice Cool Pomegranate is.

Új Hell a termékpalettáról: kávé és latte

A Hell legújabb termékcsaládja a Hell Coffee termékcsalád, mely nem energiaitalokat, hanem Hell kávékat és latte-kat tartalmaz. A termékcsaládnak jelenleg öt tagja van, a Hell Latte, a Hell Slim Latte, a Hell Cappucino, a Hell Double Espresso és a Hell Coconut. A Hell Coffee termékcsalád kávés tejitalokat tartalmaz, és a termékpalettán is jól látszik a legnépszerűbb kávéfajtákat vonultatja fel. Természetesen laktózmentes kávét is találunk a kínálatba, a Hell Coconut személyében, ami nem is csoda, hiszen a Hell mindig is törekedett rá, hogy az eltérő vásárlói igényeket is kielégítse.

Hell rendelés online az italkereso.hu oldalon

A Hell a legkeresettebb magyar energiaital márka, amiről talán a széles termékpalettája is árulkodik. Ha meg szeretnénk kóstolni a klasszikus ízeket, vagy a legújabb Hell kávékat, akkor azt ma már számos módon megtehetjük. Bolti forgalomban is kapható a Hell, a Hell webshopban, de az ital webáruházak kínálatában is megtaláljuk, főleg olyan oldalakon, ahol nemcsak alkoholt, de üdítőket és energiaitalokat is kínálnak, mint az italkereso.hu oldal is. Az italkereso.hu oldalon is elérhető az összes Új Hell rendelésre, ugyanis a termékkínálat meglehetősen széles.

Nem teszünk különbséget alkoholok és alkoholmentes italok között, ahogyan sok más ital webáruház, a kínálatunkban nemcsak az alkoholok szerelmeseire, de az alkoholt nem fogyasztókra is gondoltunk. Ennek értelmében a Hell termékei is megtalálhatóak a termékpalettán, nemcsak az energiaitalok, de az újdonságnak számító kávék és latték is. A legjobb árakat találhatjuk meg, akár összes is hasonlíthatjuk a Hell energiaital árakat, hogy honnan éri meg leginkább rendelnünk, melyet készletről, azonnal ki is szállítunk neked.Az energiaital egy stimuláns vegyületeket, általában koffeint tartalmazó italfajta, amelyet mentális és fizikai stimulálóként forgalmaznak. Lehet szénsavas vagy nem szénsavas, és tartalmazhatnak cukrot, egyéb édesítőszereket, gyógynövénykivonatokat, taurint és aminosavakat is de létezik már cukormentes energiaital a piacon nem is egy így az energitaital árak széles spektrumon mozognak.

Amit az energiaitalokról tudni érdemes 

Aki egy kis plusz energiára vágyik, vagy csak el akarja indítani a reggelt, leggyakoribb esetben bedob egy kávét. Sokan azonban a napi kávét egy energiaitallal helyettesítik, amivel alapvetően nincs is semmi gond. Magyarországon is számos energiaital márka van jelen, és ami mindegyikben közös, hogy az élénkítő hatásuk a koffeinnek köszönhető. Az energiaitalokról általánosságban elmondható, hogy az elfogyasztásuk aktiválja a szimpatikus idegrendszert, aminek köszönhetően adrenalin szabadul fel a szervezetben. 

Ez ideiglenesen javítani tudja az ember memóriáját, illetve növelni tudja a koncentráló képességét, és persze éberebbé is teszi.  Az energiaital nem összekeverendő a sportitallal, ugyanis a két italnak más az összetétele, és a hatása is. Az energiaitalban lévő összetevők közül a legtöbbnek nem igazán van hatása az emberi szervezetre, ami az energiát és az élénkítő hatást adja, az a koffein és a cukor. De mi is van valójában az energiaitalban?
 

Energiaital bővebben