Energiaital

(0 találat)
Szűrők elrejtése
A szűrésnek megfelelő termékek nem érhetőek el. TIPP: kevesebb szűrést állíts be
Összesen 0 db Energiaital érhető el, 0 oldalon.

Megjelennél ital termékeddel az oldalon?

2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon

Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.

Az utóbbi évtizedek során hazánkban is egyre ismertebbek, és egyre népszerűbbek lettek az Energiaitalok, melyek ma már talán egyetlen szórakozóhelyről, bulihelyszínről nem hiányozhatnak. Az energiaitalok közé sorolhatóak azok az italok, melyek az összetevőiknek köszönhetően képesek átmenetileg fokozni az ember szellemi, és fizikai teljesítőképességét, éberségét, ezáltal az ital csökkenti a fáradtságérzetünket.

Monster Energiaital : Utánozhatatlan íz, rendületlen energia

Az energiaitalok legfontosabb hatóanyaga a koffein, mely élénkítő hatással rendelkezik, és lecsökkenti az álmosságot, és a fáradtságérzetet, miközben javítja a szellemi funkcióinkat. A koffeintartalmuk miatt az energiaitalok esetén mindig be kell tartani a gyártó által javasolt maximum napi fogyasztási mennyiséget, erről pedig soha, semmilyen körülmények között nem szabad megfeledkeznünk.

Monster energiaital bővebben


Az energiaital egy stimuláns vegyületeket, általában koffeint tartalmazó italfajta, amelyet mentális és fizikai stimulálóként forgalmaznak. Lehet szénsavas vagy nem szénsavas, és tartalmazhatnak cukrot, egyéb édesítőszereket, gyógynövénykivonatokat, taurint és aminosavakat is de létezik már cukormentes energiaital a piacon nem is egy így az energitaital árak széles spektrumon mozognak.

Amit az energiaitalokról tudni érdemes 

Aki egy kis plusz energiára vágyik, vagy csak el akarja indítani a reggelt, leggyakoribb esetben bedob egy kávét. Sokan azonban a napi kávét egy energiaitallal helyettesítik, amivel alapvetően nincs is semmi gond. Magyarországon is számos energiaital márka van jelen, és ami mindegyikben közös, hogy az élénkítő hatásuk a koffeinnek köszönhető. Az energiaitalokról általánosságban elmondható, hogy az elfogyasztásuk aktiválja a szimpatikus idegrendszert, aminek köszönhetően adrenalin szabadul fel a szervezetben. 

Ez ideiglenesen javítani tudja az ember memóriáját, illetve növelni tudja a koncentráló képességét, és persze éberebbé is teszi.  Az energiaital nem összekeverendő a sportitallal, ugyanis a két italnak más az összetétele, és a hatása is. Az energiaitalban lévő összetevők közül a legtöbbnek nem igazán van hatása az emberi szervezetre, ami az energiát és az élénkítő hatást adja, az a koffein és a cukor. De mi is van valójában az energiaitalban?
 

Energiaital bővebben