Gere Attila - Rosé Frici Gyöngyözőbor 2019

  4 / 5.0 (1 szavazat alapján)

Illatban friss, üde és tiszta gyümölcs rosé Bor, melyet palackozáskor frissítünk egy kis krémes szén-dioxiddal. A kellő savtartalom szép játékosságot ad a bornak, mely jó ízintenzitással párosul. Könnyed, légies bor szép lecsengéssel.
Vibráló szín és illat a pohárban.  Kóstolva szamóca és meggy mutatkoznak elsősorban, virágos jegyek és némi citrusosság kíséretében. Roppanó gyümölcsök és szép íz-illat egyensúly jellemzik, melyeket finom gyöngyözés támogat végig. Üdítő és friss, az új ROSÉ FRICI egy megújult köntösben.

A 2011-es év megajándékozott minket egy remek évjárattal. A 2010-es „szomorú” év után 2011-ben a sok napsütés a robosztus nagy vörösborok megszületésének kedvezett.   A könnyed borok megalkotásához egy megfelelő, korai szüreti időpont megválasztására volt szükség.   A Frici második kiadása is magán hordozza a 2011-es évjárat sajátosságait. Egy korai szürettel Medoc Noir, és Pinot Noir házasításából született meg a bor. A Pinot Noirnak is köszönhetően a tavalyihoz képest mélyebb szín, lendületes ropogós savak és jóval gazdagabb íz világ jellemzi, mit egy évvel idősebb testvérét. Összetett illatában az érett földieper és a málna dominál, mely a friss grapefruit és a rózsa csodálatos illatával találkozik. Ízében mindez kiegészül a ropogós cseresznye élményével, és a játékos buborékok szórakoztató simogatásával. Lecsengésében is a cseresznye és a frissítő citrusok dominálnak. A Frici harmadik kiadása is magán hordozza a 2012-es évjárat sajátosságait. Egy korai szürettel Medoc Noir, és Pinot Noir házasításából született meg a bor. A Pinot Noirnak is köszönhetően a tavalyihoz képest mélyebb szín, simogató savak és  gazdag gyümölcsös íz világ jellemzi. Összetett illatában az érett földieper és a málna dominál, mely a friss grapefruit és a rózsa csodálatos illatával találkozik. Ízében mindez kiegészül a ropogós cseresznye élményével, és a játékos buborékok szórakoztató simogatásával. Lecsengésében is a cseresznye és a frissítő citrusok dominálnak.   A Frici név is a bor vidám karakterére, valamint az olasz Frizzante típusú borok hangulatá- ra utal. Készült korlátozott palackszámban.


Értesítsünk ha lesz akciós
Gere Attila Pincészet bor vagy új termékkel lépnek piacra?

Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
Hibás vagy üres név, próbáld újra

Boltok ahol kapható

Bolt neve
A termék ára
Szállítás

Italdepo

Boltban a termék neve: Gere Frici gyöngyözőbor (rosé) 0,75
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Szállítás költsége: 20.000 Ft felett ingyenes
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Szállítás költsége: 20.000 Ft felett ingyenes

A termék árának változása az elmúlt 3 hónapban


Hozzászólások száma: 0

  Még nincs hozzászólás, legyél TE az első aki hozzászól a(z) Gere Attila - Rosé Frici Gyöngyözőbor 2019 termékhez!

  Mikor kóstoltad először? Mikor kóstoltad először?
  vagy
  Milyen emléked fűződik hozzá? Milyen emléked fűződik hozzá?
  vagy
  Mivel, hogy érdemes inni? Mivel, hogy érdemes inni?

Én is hozzászólok


Üres név mező, próbáld újra
Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
20 karaktert azért csak ki kéne préselni magadból :)

Gere Attila Pincészet termékek

Összes Gere Attila Pincészet Bor megtekintése

Bor termékek

Összes Bor megtekintése

Mások ezeket is megnézték

Árak megtekintése