Glenlivet 18 Éves Whisky 0,7L DD

  Legyél az első aki értékeli!

A The Glenlivet lepárló a Highland-régió azon területén fekszik, amely az 1800-as évek elején híres volt csempészeiről és több száz illegális szeszfőzdéjéről. Ezt az időszakot az 1823-as szeszengedélyezési- és adótörvény zárta le, amely rendezte a whiskyfőzdék helyzetét is, és megalapozta a skót whiskyipar későbbi virágzását. George Smith egyike volt azoknak, akik elsőként váltották ki az engedélyt és kezdtek hivatalosan is whiskyfőzésbe. Lepárlójának a Glenlivet nevet adta, ezt később a The Glenlivet névre változtatták, ezzel különböztetve meg számtalan olyan üzemtől, amely szintén ezt a nevet használta. A The Glenlivet ma már a legnépszerűbb single malt whiskyk közé tartozik világszerte. Ez a 18 évig érlelt whisky a Glenlivet sorozat keserédes tagja, melyet a hibátlan elegancia és az ízek tökéletes egyensúlya jellemez. A Glenlivetre jellemző érett, gyümölcsös jegyeket jól kiegészítik a tölgy szárazabb hatásai. Remek étkezés utáni ital.     Glenlivet 18 years: 18 évig, a tökéletességig érlelt verzió sötétebb színnel, mélyebb, karakteresebb illatokkal. Sötét arany szín, mély, telt édeskésen fûszeres illat. Az íze az illatához hasonlóan komplex, minden durva, ""kilógó"" íz nélkül. Az utóíze hosszan érezhetõ fûszeres, és tölgyfás jegyekkel.     Nagy múltú skót maláta whisky. Az első Speyside régióban készülő whisky-k egyike, lepárlója Skóciában elsőként kapott törvényes működési engedélyt. Aromájára virágos, citrusos jegyek jellemzőek, íze a bourbon hordós érlelésnek köszönhetően száraz, könnyed.  

    
A világ számos híres skót whisky lepárlója közül a Glenlivet az egyik legnagyobb, legrégebbi és legkedveltebb. A Glenlivet ragyogó egy malátás whisky-portfólióval rendelkezik, a 18 éves a kategória kedvelői között régi kedvenc. Ez a szeszfőzde egyik zászlóshajója és az egyik legjobban kedvelt whisky.

Nem a legfiatalabb, sem a legidősebb, tökéletesen középen helyezkedik el. A Glenlivet 18-at viszonylag könnyű megtalálni, mivel ez a Márka egyik klasszikusa, amelyet évről évre gyártanak. Annak ellenére, hogy nem olcsó, ez egy sima kortyolgatható skót, amelyet mind a whisky rajongók, mind a scotch rajongók értékelhetnek. Minden whiskyt, amelyet beletesznek, legalább 18 évig érlelik.

Az érlelés amerikai tölgy és európai tölgyfahordókban, egyaránt első, és második töltésű hordókbann is történik. Az első töltésű amerikai tölgy trópusi gyümölcsös ízt ad a whiskynek. Ez hozzájárul a Glenlivet profil stílusához, amelyet az ínyencek megismertek és megkedveltek. Az európai tölgy fűszeres jegyeket ad a whisky kész profiljának kerekítéséhez.


Értesítsünk ha lesz akciós
Glenlivet whisky vagy új termékkel lépnek piacra?

Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
Hibás vagy üres név, próbáld újra

Boltok ahol kapható

Bolt neve
A termék ára
Szállítási infó

Italguru

Boltban a termék neve: Glenlivet 18 years Batch Reserve 40% dd.
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Szállítás költsége: 1.350 Ft
Szállítási idő: 1-2 munkanap
Szállítás költsége: 1.350 Ft

Anhtoni Kft.

Boltban a termék neve: The Glenlivet 18 Years Whisky (40%) 0,7 l
Szállítási idő: 1 munkanap
Szállítás költsége: FREE
Szállítási idő: 1 munkanap
Szállítás költsége: FREE

Alkoholshop.hu

Boltban a termék neve: The Glenlivet 18 years 0,7l 43%
Szállítási idő: 3
Szállítás költsége: 1245
Szállítási idő: 3
Szállítás költsége: 1245

A termék árának változása az elmúlt 3 hónapban


Hozzászólások száma: 0

  Még nincs hozzászólás, legyél TE az első aki hozzászól a(z) Glenlivet 18 Éves Whisky 0,7L DD termékhez!

  Mikor kóstoltad először? Mikor kóstoltad először?
  vagy
  Milyen emléked fűződik hozzá? Milyen emléked fűződik hozzá?
  vagy
  Mivel, hogy érdemes inni? Mivel, hogy érdemes inni?

Én is hozzászólok


Üres név mező, próbáld újra
Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
20 karaktert azért csak ki kéne préselni magadból :)

Whisky termékek

Összes Whisky megtekintése

Mások ezeket is megnézték

Árak megtekintése