Amit a pálinkafogyasztásról tudni érdemes
Egyre többen tudják: a pálinkát nem hűtve kell fogyasztani. De milyen pohárból kínáljuk? Milyen a jó Pálinka? Mi a különbség az almatermésűek és a csonthéjasok ízvilága közt?
Forrás: Pálinkafőzés | Teljes cikk itt
2021-01-24 06:00:00
Hat magyar birspálinka kapott minősítést 2020-ban a Nemzeti Pálinkakiválóság Programban, és került be a ...
Tovább olvasom »
2021-01-23 10:01:05
Csung San-sant az ásványvíz emelte a legvagyonosabbak közé: a hatalmas kínai piac uralásának köszönhetően már megelőzte ...
Tovább olvasom »
2021-01-23 10:00:00
Véget ért egy korszak a Tokaj Oremus pincészet életében. A birtokot az alapítástól, az 1990-es évek elejétől vezető ...
Tovább olvasom »