Édes megoldás a stresszre? - Cukrozott italokkal az egészségért
A hétköznapi kihívások gyakran stressz és irritáció formájában váltanak ki reakciót tőlünk, amelyek komoly ...
Az ősz beköszönte az ARAZ étterem személyzetét újabb alkotásra csábította. Barka Áron, Chef de Cuisine és Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke ezúttal két jól ismert borászattal, a szekszárdi Dúzsi Pincével és a dél-balatoni Bujdosó Pincészettel karöltve alkották meg novemberi borduett vacsoránk feledhetetlen hatfogásos, a borokkal tökéletesen harmonizáló menüsorát. Időpont: 2018. november 30. pénteken, 19 óra (érkezés: 18:50-ig) Menüsor: Dúzsi Tamás Olaszrizling 2017 - Bujdosó Zöld 2017 Torma Panna Cotta füstölt sonkamorzsával Dúzsi Tamás Kékfrankos rozé 2017 Bujdosó Cirkáló 2016 Madársalátakrém cukkinivel körítve Dúzsi Tamás Cabernet Sauvignon rozé - 2017 Bujdosó Nemere 2015 Gombaesszencia parmezán feltéttel Dúzsi Tamás Kékfrankos 2013 - Bujdosó Katamarán 2015 Lecsó rozskenyéren kacsaroláddal Dúzsi Tamás Görögszó 2013 - Bujdosó Sirocco 2013 Marharostélyos tejszínes-serpenyős burgonyával és fűszeres zöldségpasztával Dúzsi Tamás Pentaton 2012 - Bujdosó Farkastanya 2012 Gesztenyerétes rumos csokoládéöntettel és szederfagylalttal Ár: 14.990 Ft/fő (a számla végösszegéhez 10% szervizdíjat számolnak fel) A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges! Parkolás ingyenes a szálloda Nyár utcai mélygarázsában Asztalfoglalás telefonon (+36 1-815-1100) vagy e-mailen (araz@araz.hu)
Forrás: Borászportál | Teljes cikk itt
A hétköznapi kihívások gyakran stressz és irritáció formájában váltanak ki reakciót tőlünk, amelyek komoly ...
A gyermeknevelésben az alvás, és az altatás témája egy viszonylag nehéz terület, főleg azért, mert kicsit mindenki ...
Kellemes délután egy fárasztó nap után. Végre egy kis lazulás a kanapén egy finom vörösborral a ...