
A vörösbor jótékony hatásai
Európa számos országában gazdag hagyományokkal rendelkezik a borkészítés, valamint a borfogyasztás.
Az ősz beköszönte az ARAZ étterem személyzetét újabb alkotásra csábította. Barka Áron, Chef de Cuisine és Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke ezúttal két jól ismert borászattal, a szekszárdi Dúzsi Pincével és a dél-balatoni Bujdosó Pincészettel karöltve alkották meg novemberi borduett vacsoránk feledhetetlen hatfogásos, a borokkal tökéletesen harmonizáló menüsorát. Időpont: 2018. november 30. pénteken, 19 óra (érkezés: 18:50-ig) Menüsor: Dúzsi Tamás Olaszrizling 2017 - Bujdosó Zöld 2017 Torma Panna Cotta füstölt sonkamorzsával Dúzsi Tamás Kékfrankos rozé 2017 Bujdosó Cirkáló 2016 Madársalátakrém cukkinivel körítve Dúzsi Tamás Cabernet Sauvignon rozé - 2017 Bujdosó Nemere 2015 Gombaesszencia parmezán feltéttel Dúzsi Tamás Kékfrankos 2013 - Bujdosó Katamarán 2015 Lecsó rozskenyéren kacsaroláddal Dúzsi Tamás Görögszó 2013 - Bujdosó Sirocco 2013 Marharostélyos tejszínes-serpenyős burgonyával és fűszeres zöldségpasztával Dúzsi Tamás Pentaton 2012 - Bujdosó Farkastanya 2012 Gesztenyerétes rumos csokoládéöntettel és szederfagylalttal Ár: 14.990 Ft/fő (a számla végösszegéhez 10% szervizdíjat számolnak fel) A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges! Parkolás ingyenes a szálloda Nyár utcai mélygarázsában Asztalfoglalás telefonon (+36 1-815-1100) vagy e-mailen (araz@araz.hu)
Forrás: Borászportál | Teljes cikk itt
Európa számos országában gazdag hagyományokkal rendelkezik a borkészítés, valamint a borfogyasztás.
Mindannyian tudjuk, hiszen beépült a kultúránkba, hogy az alkohol társasági események elmaradhatatlan ...