Online marketing tippek italkereskedéseknek és italgyártóknak
Az italpiac egyre inkább az online térbe költözik, és azok a kereskedők, nagykereskedések, webshopok és gyártók, akik ...
Megérkezett a nyári meleg és ezzel a hűsítő és jókedvre derítő pezsgők kóstolásának ideje. A Prosecco az olaszok méltó válasza a champagne-ra. Itália híres pezsgője egyet jelent a pezsgőbe bújt életélvezettel. A Prosecco vidékkel, a készítés rejtelmeivel személyesen ismertet meg bennünket a Budapest Bortársaság képviseletében Komoróczki Anna. 2018 július 13-án este 19 órától az Almásy Vendéglőben 5 fogásos vacsora keretében kerül bemutatásra 6 izgalmas tétel. Menü Zardetto Col Fondó Rizolo - vino spumante Bortolomiol Prosecco Motus Vitae Brut Nature - DOCG 2016 Tintahal, kovászos uborka, majonéz Sorelle Bronca Modi Prosecco Brut DOC Rák mousseline, barack, burgonya chips Zardetto Prosecco Porta Monticano Extra Dry – DOC Zardetto Prosecco Cavalier Organic Brut DOCG Kacsamell, cseresznye, sabayon Sorelle Bronca Prosecco Particella 68 Brut – DOCG Sertés szűz, menta, padlizsán Bortolomiol Prosecco Cartizze Dry – DOCG Kókusz, passiogyümölcs, túró Helyszín: Almásy Vendéglő Időpont: 2018. július 13. péntek, 19 óra A menü ára:11.000,- Ft. (pezsgők nélkül: 7.000,- Ft.) Asztalfoglalás: telefonon (+36 1 315 1338) vagy E-mailben (info@almasyvendeglo.hu).
Forrás: Borászportál | Teljes cikk itt
Az italpiac egyre inkább az online térbe költözik, és azok a kereskedők, nagykereskedések, webshopok és gyártók, akik ...
A logisztika és szállítmányozás területe napjainkban egyre csak fajsúlyosabbá válik. A hazai és nemzetközi piacok ...
A logisztika és a szállítmányozás ágazata a 21. században óriási fejlődésen megy keresztül. Ráadásul a globalizálódó ...