Hogyan válassz esküvői meghívót a kulturált borfogyasztás jegyében
Az esküvői meghívók és a borfogyasztás kultúrája közötti kapcsolat az elegancia, az ízlés és a részletekre való ...
Covid vagy nem Covid. Több mint 800 élelmiszer és italgyártó nevezett a világ minden tájáról e megmérettetésre, 1510 termék érdemelt valamilyen minősítést a nemzetközileg elismert chefek és sommelier-ek vaktesztjén. A nemzetközi ítészek Gyulahús számára immáron hatodik alkalommal ítélték meg az aranycsillagos minősítést. Az eddigi aranycsillagos terméksor: Gyulai Kolbász 2015 Gyulai Szalámi 2016 Gyulai Pokol Szalámi 2017 Gyulai Kézműves Vékony kolbász 2018 Gyulai Vastagkolbász Mangalica hússal 2019 Adalékmentes Gyulai Szárazkolbász 2020 A bírálatról A bírák a legnevesebb, legmagasabb presztízsű európai kulináris és sommelier szervezetből kerülnek ki, többek között francia, görög, spanyol, svéd szakmai körökből. A Nemzetközi Íz és Minőség Intézet az egyetlen olyan nemzetközi szervezet, mely a bírálathoz vaktesztet használ, ahol valóban elfogultság nélkül ítélik meg a termékeket. https://www.taste-institute.com/en/home A bíráló bizottság élelmiszer kategóriában is 100 pontos vaktesztet használ. A zsűri a terméket az illat, az íz, a megjelenés, illetve az összbenyomás alapján, súlyozott matematikai átlaggal számolt bírálati eredmény szerint értékeli. Ennek alapján az Adalékmentes Gyulai Szárazkolbász termék a „Very Good Taste” a nagyon jó ízű termékek kategóriájába került, amely nemzetközi szinten nem csak Európában jelent elismerést. A minősítéssel járó logóhasználat 3 évig díjmentesen áll rendelkezésre.
Forrás: Trademagazin | Teljes cikk itt
Az esküvői meghívók és a borfogyasztás kultúrája közötti kapcsolat az elegancia, az ízlés és a részletekre való ...
A férfi kabát nemcsak praktikus ruhadarab, amely védelmet nyújt a hideg vagy az eső ellen, hanem fontos stíluselem ...
A hétköznapi kihívások gyakran stressz és irritáció formájában váltanak ki reakciót tőlünk, amelyek komoly ...