Ismét nemzetközi siker: adalékmentes Gyulai Szárazkolbász

Ismét nemzetközi siker: adalékmentes Gyulai Szárazkolbász

Covid vagy nem Covid. Több mint 800 élelmiszer és italgyártó nevezett a világ minden tájáról e megmérettetésre, 1510 termék érdemelt valamilyen minősítést a nemzetközileg elismert chefek és sommelier-ek vaktesztjén.   A nemzetközi ítészek Gyulahús számára immáron hatodik alkalommal ítélték meg az aranycsillagos minősítést. Az eddigi aranycsillagos terméksor: Gyulai Kolbász 2015 Gyulai Szalámi 2016 Gyulai Pokol Szalámi 2017 Gyulai Kézműves Vékony kolbász 2018 Gyulai Vastagkolbász Mangalica hússal 2019 Adalékmentes Gyulai Szárazkolbász 2020 A bírálatról A bírák a legnevesebb, legmagasabb presztízsű európai kulináris és sommelier szervezetből kerülnek ki, többek között francia, görög, spanyol, svéd szakmai körökből. A Nemzetközi Íz és Minőség Intézet az egyetlen olyan nemzetközi szervezet, mely a bírálathoz vaktesztet használ, ahol valóban elfogultság nélkül ítélik meg a termékeket. https://www.taste-institute.com/en/home A bíráló bizottság élelmiszer kategóriában is 100 pontos vaktesztet használ. A zsűri a terméket az illat, az íz, a megjelenés, illetve az összbenyomás alapján, súlyozott matematikai átlaggal számolt bírálati eredmény szerint értékeli. Ennek alapján az Adalékmentes Gyulai Szárazkolbász termék a „Very Good Taste” a nagyon jó ízű termékek kategóriájába került, amely nemzetközi szinten nem csak Európában jelent elismerést. A minősítéssel járó logóhasználat 3 évig díjmentesen áll rendelkezésre.

Forrás: Trademagazin | Teljes cikk itt

További cikkek

Népszerű termékeink