Limuzin bérlés – megfizethető még a luxus, kényelem és pezsgő?

Limuzin bérlés – megfizethető még a luxus, kényelem és pezsgő?

Képzeljük el, ahogy a puha bőrülésbe süppedve kedvenc italunkat kortyolgatva krúzolunk egy luxus limuzinnal Budapest utcáin. Tetszik a kép, ugye?

De mi a helyzet most a limuzin bérlés piacon? Hogyan hat a benzin áremelkedés, az infláció és gazdasági lassulás a luxus szolgáltatásokra? Megengedhetjük még, hogy koccintsunk egyet a barátokkal egy stretch limo kényelmében?

Milyen alkalomra szoktak az emberek limuzint bérelni?

Alkalmak: a szülinapi buli a legnépszerűbb

A legtöbben születésnapra szeretnének egy minden képzeletet felülmúló felejthetetlen ajándék élményt maguknak, vagy szerettüknek, de népszerű a limuzin bérlés leánybúcsúra, legénybúcsúra, vagy Budapesten belüli városnézésre való kölcsönzés is. A külföldiek pedig inkább a reptéri transzfer szolgáltatás iránt érdeklődnek. Lehetőség van továbbá ajándékba is adni a szolgáltatást, hiszen ki ne örülne egy limuzinos élménynek.

Természetesen az esküvő sem maradhat ki a sorból, egy hófehér lincoln town car, vagy egy elegáns Ford esküvői díszekkel minden esküvőre felteszi a pontot.

Milyen limuzinok vannak és milyen felszereltséggel?

A kínálatban megtalálható 8-9 fős Lincoln limuzin, 10-12 fős ultra stretch Lincoln town car, h2 Hummer, Ford és Chrysler limuzin is. Felszereltség tekintetében mindegyikben van egy vagy több bárpult, mp3 lejátszására is alkalmas cd vagy dvd lejátszó, a legtöbb esetben egy hatalmas tetőablak, amit egy fotózás erejéig igénybe lehet venni.

Mi a helyzet az árakkal? Mennyi az annyi ilyen benzinárak mellett?

Limuzin bérlés: árak

A limuzin piacon tapasztalható drágulás nem csak az energiaárakkal van összefüggésben, mert igazából az elmúlt 2 év tekintetében is sokat nőttek a limo bérlés díjai. Jelenleg egy 30 000 Ft-os bérlés 1 órára egy üveg pezsgővel olcsónak számít, ráadásul ezért az árért csak Budapest területén lehet fuvart kapni egy kisebb limuzinnal. Nagyobb társaságoknak 40-50 akár 60 000 Ft-ot is fizetniük kell, Pesten kívülre továbbá még a kiállás sem ingyenes.

Több szolgáltató a limuzin bérlés mellé extra szolgáltatásokkal igyekszik ügyfelei kedvében járni. Ilyen például a táncos fiú (chippendale) vagy táncos lány – mint kiegészítő élmény egy-egy legénybúcsú vagy lánybúcsú mellé.

Italokat lehet vinni? Mit adnak a bérlés mellé?

Alkoholizálás a limuzinban

Nem minden cég ad ingyen pezsgőt, de azért a legtöbbször ez benne van az árban. Ezen felül van, akinél lehet hozni saját italokat is megkötések nélkül, ugyanakkor van olyan is, ahol pl. vörösbort nem lehet a limuzinban fogyasztani. Az italok elfogyasztásához a limuzinban található bárpult fel van szerelve pezsgős poharakkal, néha ezeken felül további üveg vagy papírpoharakat is bekészítenek.

Összességében tehát a limuzin bérlés egy luxus szolgáltatás, aminek bár felment az ára az előző évekhez képest, még mindig népszerű élménynek számít.

Forrás: https://limuzinberlesbudapest.hu/ | Teljes cikk itt

További cikkek

Népszerű termékeink