Édes megoldás a stresszre? - Cukrozott italokkal az egészségért
A hétköznapi kihívások gyakran stressz és irritáció formájában váltanak ki reakciót tőlünk, amelyek komoly ...
Ha külföldieket kérdezünk a magyar borról, akkor a Tokaji aszú után másodikként legtöbbször a bikavért említik. Nemcsak a határainkon túl, hanem itthon is ismertnek számít ez a borfajta, amely annak is köszönheti népszerűségét, hogy ételek széles körével párosítható. A bikavér két hazai borvidéken, Egerben és Szekszárdon készíthető. Bár a termőtájak adottságai eltérnek egymástól, abban osztozik az egri és a szekszárdi bikavér, hogy legalább négyféle szőlőfajtából készül, és több, egymásra épülő minőségi kategóriában jelenik meg.
Forrás: www.eletforma.hu | Teljes cikk itt
A hétköznapi kihívások gyakran stressz és irritáció formájában váltanak ki reakciót tőlünk, amelyek komoly ...
A gyermeknevelésben az alvás, és az altatás témája egy viszonylag nehéz terület, főleg azért, mert kicsit mindenki ...
Kellemes délután egy fárasztó nap után. Végre egy kis lazulás a kanapén egy finom vörösborral a ...