Munkalehetőségek hada várja az álláskeresőket a logisztika és szállítmányozás területén Magyarországon
A logisztika és szállítmányozás területe napjainkban egyre csak fajsúlyosabbá válik. A hazai és nemzetközi piacok ...
Sóskaramellás álom Hozzávalók: 200 ml tej 50 g csoki tejcsokoládé pasztilla 1 evőkanál karamellszósz 1 csipet só tejszínhab Elkészítés: Egy edényben közepes hőfokon melegítsd fel a tejet, add hozzá a feldarabolt csoki darabokat, karamellszószt és egy csipet sót. Folyamatosan kevergesd, amíg simává válik. Öntsd ki a bögrédbe, mehet rá tejszínhab, karamellszósz és még extra csokireszelék a tetejére. Csomo-tipp: Ha van egy kis extra időd, a sóskaramellát te is elkészítheted. Itt csekolhatod, hogyan! Élénkítő csoki csoda Hozzávalók: 200 ml tej 125 ml tejszín 300 g étcsoki pasztilla 10 g instant kávépor 60 g cukor fahéj 1 evőkanál vanília aroma Elkészítés: Egy edényben öntsd össze a tejet és tejszínt, majd közepes lángon melegítsd, de vigyázz arra, hogy ne forrald fel. Egy tálban keverd össze az instant kávéport a fahéjjal, adj hozzá 125 ml forró vizet, keverd simára és hagyd pihenni. Ha intenzívebb kávé ízre vágysz, tehetsz bele több kávéport, de a víz mennyiségén ne változtass! Amikor már elég meleg a tej és tejszín kombó (de még nem forr) keverd bele a cukrot és a csokidarabokat. Amikor felolvadt, mehet bele a kávés Mix és a vanília aroma. Díszítheted tejszínhabbal és/vagy pillecukorral, akár csoki szósszal! Sőt, a kardamom vagy mogyoró reszelék is jól áll neki. Cosmo-tipp: Nem szeretnél már pörögni? Akkor használj koffeinmentes kávéport, az íze ugyan olyan finom lesz! Ha viszont szükséged van az extra energiára, lefőzhetsz egy normál eszpresszót hozzá az instant poros válozat helyett. Bailey’s + forró csoki Hozzávalók: 250 ml tej 30 g cukor 1 evőkanál kakaópor 1 evőkanál vanília aroma 80 g tejcsoki pasztilla 60 ml Bailey’s csoki szósz tejszínhab Oreo kekszmorzsa Elkészítés: A tejet öntsd egy edénybe, és lassú tűzön kezd el főzni. Ha felforrt, jöhet bele a cukro és a kakaópor folyamatos kevergetés mellett, hogy nehogy becsomósodjon. Ezután a csokipasztillát és a vanília aromát is add hozzá, továbbra is keverd folyamaosan addig, amíg el nem olvad a csoki. Vedd le a tűzről, hagyd pár másodpercet hűlni, majd öntsd hozzá a Bailey’s likőrt. Mehet is a bögrébe a forró csoki, a tetejére tejszínhab, csoki szósz és egy kis Oreo kekszmorzsa! Istenien hangzik, igaz? Cosmo-tipp: Ha egészségesebb opcióra vágysz, használj növényi tejet és szerezd be a Bailey’s vegán, mandulatejes kiadását.
Forrás: Cosmopolitan | Teljes cikk itt
A logisztika és szállítmányozás területe napjainkban egyre csak fajsúlyosabbá válik. A hazai és nemzetközi piacok ...
A logisztika és a szállítmányozás ágazata a 21. században óriási fejlődésen megy keresztül. Ráadásul a globalizálódó ...
Az esküvői meghívók és a borfogyasztás kultúrája közötti kapcsolat az elegancia, az ízlés és a részletekre való ...