Újborokkal debütál a következő borvacsora

Újborokkal debütál a következő borvacsora

November 30-án minden az új évjárat első hírnökei körül forog az Araz Étterem borvacsoráján.  Az izgalmas borok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hétfogásos ételsorukat kínálják.   Menüsor   Dúzsi Fürtike 2017 Kacsamájas hasé   Figula Zenit&More 2017 Gesztenyés mogyoró krémleves sült cukorborsóval   Bujdosó Mentőöv 2017 Paprikás fogas sült karfiol pürével   Kázsmér Viognier 2017 Karalábéragu tésztában főtt borjúmiriggyel   Beaujolais Noveau 2017 Boeuf Bourguignon (a híres burgundi marharagu)   Gere Portugiser 2017 Libamell szőlős káposztával és pirított burgonyával   Vylyan Bogyólé 2017 Vaníliás gyümölcs tarte   A vacsora ára 12.990 Ft/fő, a számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolnak fel. Az étterem ingyenes parkolást biztosít a Nyár utcai mélygarázsában. A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges az araz@araz.hu e-mail címen vagy a +36 1-815-110-es telefonszámon.

Forrás: Borászportál | Teljes cikk itt

További cikkek

Népszerű termékeink