
Műszakban vagy azon kívül – állás Győr városában
Itthon kevés olyan város van, melynek munkaerőpiacát egyetlen nagyvállalat képes lenne jelentős részben uralni. Habár ...
November 30-án minden az új évjárat első hírnökei körül forog az Araz Étterem borvacsoráján. Az izgalmas borok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hétfogásos ételsorukat kínálják. Menüsor Dúzsi Fürtike 2017 Kacsamájas hasé Figula Zenit&More 2017 Gesztenyés mogyoró krémleves sült cukorborsóval Bujdosó Mentőöv 2017 Paprikás fogas sült karfiol pürével Kázsmér Viognier 2017 Karalábéragu tésztában főtt borjúmiriggyel Beaujolais Noveau 2017 Boeuf Bourguignon (a híres burgundi marharagu) Gere Portugiser 2017 Libamell szőlős káposztával és pirított burgonyával Vylyan Bogyólé 2017 Vaníliás gyümölcs tarte A vacsora ára 12.990 Ft/fő, a számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolnak fel. Az étterem ingyenes parkolást biztosít a Nyár utcai mélygarázsában. A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges az araz@araz.hu e-mail címen vagy a +36 1-815-110-es telefonszámon.
Forrás: Borászportál | Teljes cikk itt
Itthon kevés olyan város van, melynek munkaerőpiacát egyetlen nagyvállalat képes lenne jelentős részben uralni. Habár ...
Az emberek többsége rajong a kulináris élményekért, ez tény. A kávézás is ide tartozik. Ugyanakkor az egyszerűséget ...
Bemutatjuk, hogy mennyi idő alatt megy ki a szervezetből az alkohol ha ittál pár pohárral.