Keserű likőr

(0 találat)
Szűrők elrejtése
A szűrésnek megfelelő termékek nem érhetőek el. TIPP: kevesebb szűrést állíts be
Összesen 0 db Keserű likőr érhető el, 0 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

A Becherovka nevéből arra következtethetnénk, hogy vodkáról van szó, pedig egy népszerű és híres keserűlikőrt takar ez a név. A Becherovka Csehországból származik, de mára már nemzetközi hírnévre tett szert. Hazánkban is nagyon kedvelt ital, aperitifként is szokták kínálni, de kevert italokban is találkozhatunk vele. A receptje titkos, ugyanakkor azt tudni lehet több mint 30 féle gyógynövényből készül, és gyomorbántalmak kezelésére is szokták javasolni. Ennek az italnak több mint 200 éves története van, nem csoda hát, hogy az elmúlt évek alatt nemcsak Európában vált ismerté.

Becherovka típusok

Becherovkából többféle típus is készül, hazánkban ezekből három kapható. Természetesen az eredeti ízé utánozhatatlan, ugyanakkor a másik két ízben is érdemes megkóstolni. Mielőtt azonban elmerülnénk a Becherovka kóstolásának élvezetébe, nem árt tudni, hogy honnan is származik ez a különleges gyomorkeserű, kinek köszönhető a megalkotása, és hogy egyáltalán hogyan készül. Az eredeti recept természetesen titkos, ugyanakkor a Becherovka nem tartja teljesen titokban a készítési folyamatot.

Becherovka keserű likőr bővebben


A St. Hubertus egy különleges ital, mely már több mint 120 éve született meg, és hódította meg a magyar közönséget. A Hubertus a keserűlikőrök közé tartozik, és csak természetes alapanyagból készül. A karakteres gyógynövényes íz jellegzetes és eltéveszthetetlen. Mára már nemcsak hazánkban, de a környező európai országokban is kapható. A megalkotása a Braun Testvérekhez kötődik, akik 1901-ben dobták piacra. A kezdeti időszakban az ital még 40 %-os alkoholtartalommal bírt, melyet lecsökkentettek 33 %-ra.

Szent Hubertus legendája

Az ital ízvilága jellegzetes, hozza a keserűlikőrökre jellemző kesernyés, gyógynövényes jellegeket, ugyanakkor az édes jelleg is felfedezhető benne, és jellemzően édesebb, mint a legtöbb keserűlikőr. A Hubertus név már a kezdetek óta a márkát jellemzi, ahogyan a szarvasos logó is. A név és a logó is Szent Hubertuszra utal, aki a vadászok védőszentje volt. Mielőtt azonban megkóstolnánk ezt a páratlan ízvilágú italt, érdemes egy kicsit utána járni, hogyan is született meg ez a jellegzetes magyar ital, és milyen fajtái léteznek.

St. Hubertus keserű likőr bővebben