Kézműves sör

(225 találat)
Szűrők elrejtése
Kiszerelés típus

Kézműves sör

A kézműves sörfőzdék kis mennyiségű sört állítanak elő, általában kevesebbet, mint a nagy sörfőzdék és gyakran önálló tulajdonban vannak. A kézműves sörfőzés mind az Egyesült Államokban, mind az Egyesült Királyságban az 1970-es években kezdődött, bár a hagyományos kézműves sör Európában évszázadok óta létezik, és ezt követően más országokban is elterjedt. Amint a mozgalom növekedett és néhány sörfőzde kibővítette termelését és forgalmazását, megjelent a kézműves sör átfogóbb fogalma.

Kézműves sörök végeláthatatlan választéka

A kézműves sört általában a nagyüzemivel szokták szembe helyezni, de ennél azért többről van szó. A kisüzem jelentése, hogy kétszázezer hektoliternél kevesebb sör készül el évente a főzdében, azonban a kézműves jelző nem feltétlenül a mennyiségi kategóriát, hanem a minőséget jelöli. Régen a nagyüzem hallatán a legtöbben negatív jelzőkre gondoltak, azonban az egyetlen különbség, hogy ezek a márkák a világ minden pontjára megpróbálnak eljutni, a céljuk pedig, hogy az összes fogyasztó szükségleteit kielégítsék.

A kisüzem célja, hogy egy kisebb régiót lásson el, azonban főleg az egyéniségen van a hangsúly, bár nem szoktak átesni a ló túloldalán sem. Az extrém ízek csak extrém ízvilágra vágyó vásárlót jelentenének, úgyhogy a weboldalon rendelhető termékek leginkább az összes vásárlónak szólnak, a finomabb érzékelőbimbóknak is ugyanúgy megfelelnek. A gyártók ma már nem a sörfőzőknek adják a karaktert, hanem magának a kézműves sörnek, így a minőség az egyik legfontosabb kérdéssé alakul a készítés során.

Tovább olvasom >>
Összesen 225 db Kézműves sör érhető el, 5 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

A kézműves sörök típusai

Kézműves sör típusai között rengeteg lehetőség létezik. Ott vannak például a hibrid sörök, amikben az alsó és a felső erjesztésű italok egyik eleme keveredik. A német Kölsch mellett találni egyszerű búzasört, de választható alkoholmentes kézműves sör is. A kézműves sör rendelésénél csak arra kell figyelni, hogy a felhasználó melyiket teszi a kosarába. Az oldalunk különlegessége, hogy rengeteg sörcsomag közül lehet választani, így a kedvező árak elkísérnek minket a kóstolás útján.

A spontán erjesztésű sörök többféle ízesítésben kaphatóak és bizonyos alfajták is létrejöttek az évek múlásával. A fogyasztók szeretni szokták a cseresznye, az őszibarack, a meggy vagy a fekete ribizli ízesítéssel elvarázsolt söröket, de különböző évjáratú keverékek is léteznek. A Lager sörök kategóriájában az alsó erjesztésűek a legfelkapottabbak, sok fogyasztó kedvencévé válnak. Ha pedig inkább felsőerjesztésűre vágyna valaki, akkor a legismertebb Ale termékeket érdemes keresni, amelyek ízvilágban hasonlítanak a whiskyre.

Népszerű kézműves sörök Magyarországon és külföldön

 • Fehér Nyúl sörfőzde többféle terméket állít elő, de az első IPA a házi sörfőzők versenyén is első helyezést ért el, ami nemcsak a vállalat beindulásában segített, hanem a fogyasztók elérésében is. Azóta a kézműves sörök között mindig megtaláljuk a Fehér Nyúl nevét, és a fiatalok mellett az idősebb korosztály is szívesen nyit az újdonság felé.
 • Horizont egy innovatív sörfőzde, ami a kézműves sör élén áll. A minőséget és az ízvilágot mi sem bizonyítja jobban, minthogy több hazai és külföldi díjat nyertek. A markáns és egyedi aromák látványos kinézettel együtt kerülnek forgalomba. Ha valaki szeretné kipróbálni a legjobb kézműves sörök egyikét, akkor ezt mindenféleképpen írja fel a listájára.
 • FIRST Craft Beer a kézműves sörválogatás élén áll, amihez elsőosztályú, ízgazdag és mindig illatos italokat készítenek. A zamat mellett a kiszerelés is megér egy misét, úgyhogy sok gyűjtő tud lecsapni a válogatott dizájnokra. Ha pedig csomagban szerezzük be, akkor az árak is kedvezőbbek. Biztosak lehetünk benne, hogy joggal szerepel a lista élén.
 • Balkezes sörfőzde kinézetben és ízben is bebizonyítja a rátermettségét. A fiatalos megjelenés évek óta a piac részesévé teszi. A főzde főleg IPA termékeket gyárt, ugyanakkor a kiválasztott kézműves sör házhozszállításáról is gondoskodnak, de más webáruházakban is elérhetőek. A fogyasztók szerint már a kinézet miatt is megér egy próbát!
 • Brewdog főleg az Amerikai Egyesült Államokban terjedt el, azonban Magyarországon is egyre többen ismerik. A határon túli akadályok ellenére ez a kézműves sör webshopon keresztül is megrendelhető, így hazánkban szintén lehet élvezni a markáns ízvilágát. Ha pedig inkább a kinézetet keressük egy kézműves sörben, akkor nem fogunk csalódni.
 • Elf név 2017-ben jelent meg először, de hamar a magyar kézműves sörfőzdék élére került. A zalaegerszegi családi vállalkozás pár év alatt kisüzemi sörfőzdévé nőtte ki magát, ahol a mai napig követik a tradicionális házi sörfőzés folyamatát. A márka limitált kiadású termékekkel is előáll, úgyhogy érdemes folyamatosan figyelni a kínálatot.
 • Flying dog kézműves sörei nem tartoznak a magyar piac készítményei közé, de azért hazánkban is beszerezhető. A különleges és fiatalos cég a látványtervei mellett az ízvilágra is odafigyel, ugyanakkor a gyűjtők szintén előszeretettel keresik fel.
 • Harapunk kézműves sör csomagként is megrendelhető, így többféle termék kipróbálására van lehetőség. A megszokott markáns íz, a vagány kinézet nagyszerű kézműves sör ajándékcsomaggá teszi, és a nagy sörözők kedvence szokott lenni.
 • A legjobb magyar kézműves sörök között a Hopfanatic neve biztosan szerepelni fog. A fogyasztók kedvence IPA belga élesztővel készül, azonban az íze végig kellemes marad. A márka megálmodói azoknak szánják, akik most ismerkednek a kézműves sörök világával.
 • Hoptop több díjat is bezsebelt az elmúlt évek alatt, amik bebizonyítják a rátermettségét. Nemzetközi szinten a legjobb három között szerepelt, amivel magyar sörként először szerzett díjat Európa legnagyobb versenyén. Ez a különleges kézműves sör online is beszerezhető.
 • Mad scientist fiatal csapatot tud maga mögött, ami egyet jelent az innovációval és a hagyományos sörfőzési szokásokkal. A magyar kézműves sörök között kiemelt helyet foglal el, már nemzetközi szinten is hallani róla. A lelkes csapat minden erejével a sörökre koncentrál, így biztosítják az utánozhatatlan ízvilágot.
 • Mikkeller dán kézműves sör, azonban az egész világon elterjedt. Bár a cég Amerikában már két gyárral rendelkezik, nem adta fel a gyártási technológiát és szellemet, ami hozzásegíti a folyamatos fejlődéshez. Az erős ízek világában a legtöbb sörfogyasztó kedveli. A magyar felhasználók számára ez a kézműves sör webáruházunkban is megtalálható.
 • Oasis brewery sörök nemzetközi szinten kaphatóak, így több országban lehetőség van a forgalmazására. A fogyasztók növekedése azonban nem vette el a kedvüket az IPA, APA és Sour sörök gyártásától, hanem továbbra is ragaszkodnak az eredeti terveikhez.
 • Reketye főzde 2014-ben jelent meg Magyarországon, így általuk jelentek meg az első dobozos hazai kisüzemi sörök. Az egyedi grafikák és ízek különböző történeteket tartalmaznak, és bepillantást nyújtanak a családi vállalkozás életébe. A fiatal szemlélet mögött rengeteg tapasztalat áll, ami a fogyasztók kedvencévé teszi.
 • Szent András kézműves sör története a 90-es években kezdődött, és azóta is töretlenül halad előre. A saját receptek prémium minőségű sörök készítését jelenti, a hosszú kísérletezés erős ízeket és kézműves meggysörök születését jelentette, ami napjainkban is a kedvencek listáján szerepel.
 • Ugar Brewery sörei Törökszentmiklóson készülnek, így a magyar termékek csapatát erősítik. A felkapott IPA mellett gluténmentes sörök is rendelhetőek, hogy minden fogyasztó élvezhesse a kissé fanyarú ízvilágot.
 • Monyo kézműves sör ízben és dizájnban is kitart a különlegesség mellett, ami a felkapott sörök listájára teszi, ugyanakkor a gyűjtőknek is kedvez. A magyar márka méltó a webáruházi keresésekre, mivel évek óta a minőségről ismert.

Vásárlásnál mindig fontos szempontnak számítanak a kézműves sör árak, ami márkánként eltérő lehet. A keresett Lidl kézműves sörök és a Spar kézműves sörök mellett egyre többen választják a különleges márkákat, amiknek az egyik előnye, hogy csomagként is beszerezhetőek. Webáruházunkban több mint 30 kézműves sör webshop kínálata érhető el, így mindenki megtalálja a kedvencét. A vagány dizájnok a gyűjtők által is kedveltek, az egyedi ízvilágról nem is beszélve.

A kisüzemi jelző lehetővé teszi a speciális igények kiszolgálását, azonban a technikai feltételek is adottak a kézműves sörök gyártásához. Az amerikai kézműves forradalom mellett hazánkban is egyre több nevet köszönthetünk a kézműves kategóriában, amiket az ízek és a kapott díjak is bizonyítanak. Ha szeretnénk minőségi alapanyagokból összeválogatott, különleges ízvilággal rendelkező kézműves söröket, akkor rendeljünk máris!