Tatratea Likőr, krémlikőr

(44 találat)
Szűrők elrejtése
Gyártó
Összesen 44 db Likőr, krémlikőr érhető el, 1 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

A Tatratea az amiről első hallásra senkinek nem egy kellemes likőr ugrik be mert a magas alkoholtartalommal lett híres. Pedig ez a finom likőr már 17%tól is kapható és igen a Tátratea 72 a legerősebb (az téves információ, hogy van belőle 82-es verzió). Nevéből már gondolhatjuk és így is van, Tea likőrről van szó zömével, van amelyik fekete teából van amelyik erdei gyümölcs tea alapokból készül. A Magas Tátrában szokás volt a vendéget forró teával kínálni a hidegre való tekintettel, majd ezt később gyógynövényekből készült likőrrel keverték és végül megszületett a Tatratea, az összetevő látod annyira nem is titkos :)

A legnépszerűbb verzió a Tatratea 62 az erdeigyümölcsös verzió. A 62-es finom illata miatt nem gondolnád milyen erős ezért gyorsan lehúzod és fél perccel később érzed, hogy „Hú b…meg ez erős és finom egyben”. Szóval csak óvatosan! Népszerű még a 42, 47 és a 64 verzió is. Ne felejtsük a Tatratea 52 az eredeti, ezzel indult hódító útjára a Szlovák tea alapú gyógynövény melyet 8 héten át érlelnek tölgyfahordóban, majd érlelés után egy kis pihentetés következik és irány a palackozás.

A kínálatot 3 csoportba lehet besorolni: az első a Tea alapú csoport, a második az Erdei Gyümölcs alapú italok és a harmadik a Gyógynövény alapú. Egyedi és jellegzetes ízüknek köszönhetően nem csak tisztán fogyasztható hanem már egyre több Tatratea koktél is kapható ilyen például a T-52, Marmot vagy a Tatra Julep valamint a Rodery.

A Tatratea ára meglátásunk szerint a közép kategóriába esik, holott minősége biztosak vagyunk benne, hogy a prémium kategóriába sorolható. Ha csak ki szeretnéd próbálni, az a jó hírünk van, hogy minden ízből van Tetratea mini ami pont egy feles. A tea fajták teljes kínálata elérhető oldalunkon és azt is megmutatjuk hol kapható, mert nem csak az Auchan , Billa vagy a Kaufland polcain érhető el hanem több online shopban is elérhető a legerősebb és a leggyengébb verziója a Tatratea-nak.Szinte mindenki kóstolt már valamilyen likőrt, és meg is van a kedvence. Ha azt halljuk, hogy likőr, biztosan fel is tudunk sorolni legalább négy-öt fajtát és márkát, amit már kóstoltunk, esetleg ismerünk.

Melyek a legnépszerűbb likőrök és mit érdemes róluk tudni?

A likőrkínálat nagyon sokszínű, nem árt egy kicsit jobban megismerni. Nemcsak azt, mi számít likőrnek, hanem a legnépszerűbb fajtákat és márkákat is. A következő típusok a teljesség igénye nélkül mutatják be a legkeresettebb likőrfajtákat, és arra is fényt derítünk, hogy a krémlikőr kifejezés mit jelent Magyarországon, és mit nemzetközi viszonylatban.

Likőr, krémlikőr bővebben