Likőr, krémlikőr

(32 találat)
Szűrők elrejtése
Összesen 32 db Likőr, krémlikőr érhető el, 1 oldalon.
Tatratea

A Tatratea az amiről első hallásra senkinek nem egy kellemes likőr ugrik be mert a magas alkoholtartalommal lett híres. Pedig ez a finom likőr már 17%tól is kapható és igen a Tátratea 72 a legerősebb (az téves információ, hogy van belőle 82-es verzió). Nevéből már gondolhatjuk és így is van, Tea likőrről van szó zömével, van amelyik fekete teából van amelyik erdei gyümölcs tea alapokból készül. A Magas Tátrában szokás volt a vendéget forró teával kínálni a hidegre való tekintettel, majd ezt később gyógynövényekből készült likőrrel keverték és végül megszületett a Tatratea, az összetevő látod annyira nem is titkos :)

A legnépszerűbb verzió a Tatratea 62 az erdeigyümölcsös verzió. A 62-es finom illata miatt nem gondolnád milyen erős ezért gyorsan lehúzod és fél perccel később érzed, hogy „Hú b…meg ez erős és finom egyben”. Szóval csak óvatosan! Népszerű még a 42, 47 és a 64 verzió is. Ne felejtsük a Tatratea 52 az eredeti, ezzel indult hódító útjára a Szlovák tea alapú gyógynövény melyet 8 héten át érlelnek tölgyfahordóban, majd érlelés után egy kis pihentetés következik és irány a palackozás.

A kínálatot 3 csoportba lehet besorolni: az első a Tea alapú csoport, a második az Erdei Gyümölcs alapú italok és a harmadik a Gyógynövény alapú. Egyedi és jellegzetes ízüknek köszönhetően nem csak tisztán fogyasztható hanem már egyre több Tatratea koktél is kapható ilyen például a T-52, Marmot vagy a Tatra Julep valamint a Rodery.

A Tatratea ára meglátásunk szerint a közép kategóriába esik, holott minősége biztosak vagyunk benne, hogy a prémium kategóriába sorolható. Ha csak ki szeretnéd próbálni, az a jó hírünk van, hogy minden ízből van Tetratea mini ami pont egy feles. A tea fajták teljes kínálata elérhető oldalunkon és azt is megmutatjuk hol kapható, mert nem csak az Auchan , Billa vagy a Kaufland polcain érhető el hanem több online shopban is elérhető a legerősebb és a leggyengébb verziója a Tatratea-nak.