Tubi 60 Likőr, krémlikőr

(1 találat)
Szűrők elrejtése
Gyártó
Ízesítés
Alkoholtartalom
Űrtartalom

Tubi 60

Az emberek nagy része szereti az újdonságokat, hiszen dolgozik bennünk a természetes kíváncsiság, ám ha a tömény szeszesitalok repertoárját megtekintjük, akkor azt láthatjuk, hogy hosszú évek, vagy évtizedek óta ugyanazokat az italokat isszák az emberek nagy része. Van, aki ragaszkodik a jól megszokott ízekhez, mégis hatalmas sikert tudhat magáénak a Tubi 60, amely nem régiben robbant be az alkoholos italok piacára.
Az Izraelből származó ital mára már az egész világot meg tudta hódítani, napjainkban pedig már titokzatos, városi legendák is körül lengik.

Tubi 60, hatalmas sikersztori, titokzatosság, és jellegzetes ízvilág

Az ital megálmodói számára csupán néhány éves fejlesztés kellett ahhoz, hogy egy olyan likőrt adjanak ki a kezeik közül, amely napjainkban már hatalmas népszerűségnek örvendhet a világ számos pontján. Magyarországon 2017 óta kapható, azt pedig bátran kijelenthetjük, hogy a hazai likőrimádók sem fordítanak neki hátat. Magyarországon a Masada GRS Kft. az egyetlen importőr.

Tovább olvasom >>
Összesen 1 db Likőr, krémlikőr érhető el, 1 oldalon.

Megjelennél ital termékeddel az oldalon?

2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon

Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.

Ha olyan embernek tartod magad, aki alapvetően nyitott az új ízekre, akkor fedezd fel a Tubi ital felejthetetlen és utánozhatatlan ízvilágát, amely segíteni fog kiengedni a fáradt gőzt egy hosszú, és megterhelő nap után. A boldogság, az önfeledtség, és a frissesség, amely körüljár a tubi fogyasztása során garantáltan egyedülálló.

Tubi 60 Original, de vajon mi az?

Néhány ember úgy véli, a Tubi valójában egy olyan ősi, izraeli nedű, amelyet nem régiben újra felfedeztek, majd egy kis újítással küldték el a világkörüli útjára, de ez valójában egy hatalmas tévhit. Igazság szerint a Tubi testvérpár 2012-ben hozta létre ezt a különleges ízzel rendelkező italt, ehhez pedig teljesen új, egyedi recepttúrát kellett kifejleszteniük. A testvérek, Yanai és Hilal Izrael egyik legnagyobb városában, Haifaban indították el saját közös szeszfőzdéjüket, majd az elmúlt 10 év során egy sikertörténetet tudhatnak magukénak.
Megalkottak ugyanis egy olyan 40 százalék alkoholtartalommal rendelkező italt, amely egy utánozhatatlan ízvilágot tud biztosítani a fogyasztói számára. A helyiek szinte azonnal rajongani kezdtek ezért a likőrért, amely remek választás lehet akár koktél alapanyagnak is, hiszen tökéletesen működik tonikkal, vagy éppen soft drinkekkel párosítva. Azok, akik már kóstolták, úgy gondolják, hogy a Tubi 60 egyedi és utánozhatatlan. A testvérpár egyelőre csak ezzel az egy ízzel hódította meg a világot, de a likőr imádók reménykednek abban, hogy a közeljövőben megkóstolhatnak még néhány Tubi 60 ízt.

A Tubi 60 hol kapható, hol érdemes megvásárolnunk?

Elgondolkozhatunk azon, hogy a Tubi testvérek miért is gondolták azt, hogy az alkoholpiacnak éppen erre az italra van szüksége. Azt tapasztalták, hogy a boltok polcairól pont az ilyen könnyen iható, frissítő, mégis minőségi alkoholos italok hiányoznak, mely nem túl erős, és akár önmagában is bátran fogyasztható.
Hazánkba viszonylag későn került forgalomba, hiszen Magyarországon csupán néhány éve árulják, de ezen nem kell meglepődni, ugyanis az ital a kezdetekben csak Izrael területén volt elérhető. Magyarországra egy Izrael területén élő magyar férfi kezdte el importálni, azután, hogy szeretteinek megmutatta ezt a különleges likőrt. Végül az ital már eljutott Norvégiába, az Egyesült Államokba, Svájcba, illetve Németországba is.
A Tubi 60 vásárlását ma már lebonyolíthatjuk könnyen és gyorsan az online felületeken is, hiszen ezt a likőrt egyre több italokkal foglalkozó webáruház kínálatában megtalálhatjuk. Tubi 60 rendelés esetén tekintsük meg az italkereső.hu weboldalt, ahol lehetőségünk van pillanatok alatt beszerezni ezt a különleges, új italt.
A tubi ital ára változhat attól függően, hogy éppen hol vásároljuk meg. A gyógynövényes krémlikőr jelenleg csupán a 0,77 Literes kiszerelésben vásárolható meg, ha pedig a Tubi 60 áráról is kell beszélni, akkor elmondható, hogy jelenleg 13 500 és 17 000 Forint között mozog a piacon.

Hogyan lett ennyire népszerű a Tubi ital?

A gyártók mindent elkövetnek annak érdekébe, hogy az italuk minél több emberhez eljusson, ehhez azonban nem használnak reklámokat vagy hatalmas plakátokat. A Tubi 60 híre szájról szájra terjed, ez pedig nagy valószínűséggel azért ennyire hatékony, mert az ital ízletes, és könnyen befogadható azok számára, akik elég bátorságot éreznek magukban ahhoz, hogy megismerkedjenek egy teljesen új ízvilággal.

A hölgyek számára, a csodaszép megjelenése miatt lehet figyelemfelkeltő, míg a férfiak inkább a tubi alkoholtartalma miatt kezdték el preferálni. Ízvilága nehezen körülírható, de az biztos, hogy van benne gyömbér, menta, mely egy különleges citromos alappal keverve, ismeretlen fűszerkivonatokkal lett igazán egyedi. Különlegességéhez hozzátesz az ital egyedi üvege is, illetve az, hogy egy leülepedő sűrűvel rendelkező italról van szó, ez pedig ad az egésznek egy sajátos „házi készítésű ital” érzetet.

Titokzatosság, rejtélyesség – A Tubi 60 körül több mítosz is kering

Sok éven keresztül semmilyen információt nem találhattunk a Tubi 60 ital gyártói felől, ugyanis az izraeli testvérpár korábban sorra utasította vissza az összes interjú felkérést. Ezután azonban az egyik helyi újságban jelent meg egy olyan cikk, ami leírta, hogy állítólag a gyárépület kapuin hatalmas lakat díszeleg, az ott dolgozókat pedig maximum a szünetben lehet látni a gyárépület területén. Ez a titokzatosság méginkább felkeltette az emberek érdeklődését, így a Tubi60 még különlegesebb, rendkívüli italnak számított. Emellett különböző városi legendák is elkezdtek terjengeni, mint az italról magáról, mint a gyártóról. A legenda szerint például ugyanis ez a világ elsőszámú olyan alkoholos itala, mely fogyasztása után nem kell félnünk a kínzó másnaposságtól, erre azonban egyelőre tudományos bizonyítékunk nincs.

A Tubi 60 körül idővel kialakult egy kultusz, az utánozhatatlan varázsa pedig még azokat is el tudja csábítani, akik nem igazán szeretik az alkoholos italokat. A kellemes, lágy textúrájú krémlikőrben egyaránt dominál a citrusos ánizs, és a jellegzetes ízvilággal rendelkező gyömbér is.Szinte mindenki kóstolt már valamilyen likőrt, és meg is van a kedvence. Ha azt halljuk, hogy likőr, biztosan fel is tudunk sorolni legalább négy-öt fajtát és márkát, amit már kóstoltunk, esetleg ismerünk.

Melyek a legnépszerűbb likőrök és mit érdemes róluk tudni?

A likőrkínálat nagyon sokszínű, nem árt egy kicsit jobban megismerni. Nemcsak azt, mi számít likőrnek, hanem a legnépszerűbb fajtákat és márkákat is. A következő típusok a teljesség igénye nélkül mutatják be a legkeresettebb likőrfajtákat, és arra is fényt derítünk, hogy a krémlikőr kifejezés mit jelent Magyarországon, és mit nemzetközi viszonylatban.

Likőr, krémlikőr bővebben