Pálinka, a legjobb, ami egy gyümölccsel történhet


SEGÍTSÉG A HAZAI PÁLINKAFŐZŐK ÉS ÉRTÉKESÍTŐK RÉSZÉRESzeretné ha havonta 10.000 alkalommal mutatnánk meg látogatóinknak az Ön termékeit, ráadásul most 2-4 hónapig ingyen?

Azonnali segítséget nyújtunk az Italkereső.hu-n online forgalom növeléssel a magyar pálinkafőzők és értékesítők részére!


Alapból 2 ingyenes hónapot biztosítunk, azonban ha a honlapján megjeleníti a logónkat, ami vissza is linkel az Italkereso.hu -ra, további 2 ingyenes hónapot, így összesen
4 ingyenes hónapot biztosítunk.

Hogyan tudunk segíteni?

Online forgalom növelés díjmentesen, az Italkereső.hu oldaláról. Az Italkereső.hu havonta minimum 10.000 termék megjelenést garantál minden partnere számára. Az Italkeresővel szeretnénk egy ingyenes és kiemelkedően hatékony lehetőséget biztosítani a pálinkafőzők és pálinka értékesítők számára, amelyet a jelentkező partnerek két hónapig díjmentesen vehetnek igénybe.


Leendő partnerünknek csupán annyi dolga van, hogy megrendeli a díjmentes csomagot és feltölti a termékeit, természetesen minden technikai és információs kérdésben segítséget nyújtunk.


Mik a következő lépések?

  1. 1 Megrendelés során válassza az ingyenes csomagot és kollégáink az ingyenes 2 vagy 4 hónapot regisztrációt követően állítják be, amikor látják, hogy pálinka értékesítőről vagy pálinkafőzőről van szó.
  2. 2 Töltse fel termékeit

A feltöltött termékeit az Italkereső.hu weboldalán, facebook oldalán és hírlevélen keresztül is eljuttatjuk a célcsoporthoz. Az italkereső honlapját naponta több ezren keresik fel, hogy hol és milyen áron juthatnak hozzá az oldalunkon megjelenített termékekhez.


Reméljük, hogy az általunk nyújtott segítséggel sikerül enyhíteni a hazai pálinkafőzők és pálinka értékesítők terhein.


A további részletekért, illetve kérdés esetén kérjük a leendő partnereinket, hogy az alábbi elérhetőségen keresztül vegyék fel velünk a kapcsolatot: