Pampero Aniversario Venezuelai Rum 0,7L

  4.3 / 5.0 (4 szavazat alapján)

Pampero Aniversario Anejo venezuelai Rum bőr zsákban 0,7:   A cég 25. éves születésnapján nem az ünnepeltet lepték meg, hanem Ő ajándékozott: ekkor született a Pampero Aniversario Anejo, amely a rum készítés évszázados tapasztalatát példázza. Gazdag ízét, óarany színét a Bourbon-hordóban eltöltött évek adják (4-6 évig fehér tölgyfahordóban pihenő rumok utóérlelése).

A Pampero Aniversario rum származási helye Venezuela. Az ital alapanyaga a cukornádmelasz, érlelése tölgyfahordóban történik. Az ital színe csodálatos gazdag borostyánsárga.
Venezuelában tudják, hogy lehet jó rumot csinálni. A kiváló Santa Teresa és  Diplomatico mellett a Pampero is ebből az országból származik. A Pampero 1938 óta létező Márka, ma már a Diageo tulajdonában. Fő piacai Olaszország, Spanyolország és maga Venezuela. A név nagyjából annyit tesz a Pampáról, habár az argentinhoz hasonló venezuelai síkságot Los Llanos-nak hívják. A helyiek a megült ló avagy az ágaskodó ló névvel is illetik utalva ezzel a márka jellegzetes piros logójára. A Pampero rumot Ocumare de Tuy városában készítik, amely az ország központi síkságán, a Tuy folyó völgyében fekszik.

Az Aniversario egy nagyon ízletes, kiegyensúlyozott rum, telt, gyümölcsös, és egészen sima, bársonyos lecsengése van. Melasz alapú rum, folyamatos lepárlón párolják le, majd használt whiskys- és sherryhordókban érlelik, maximum 4 évig. 1963-ban alkották meg először, a Pampero márka 25-ik születésnapja alkalmából. 
A Pampero Aniversario rum származási helye Venezuela. Az ital alapanyaga a cukornádmelasz, érlelése tölgyfahordóban történik. Az ital színe csodálatos gazdag borostyánsárga. Illat Az ital illatában először a barna cukor telt aromája, valamint a fahéj, a vanília és a szerecsendió fűszeressége érezhető, ezt egy kis enyhe tölgyes jegy egészíti ki. Ezek mellett megjelenik egy kevés dohányra emlékeztető aroma is.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető. Kérj értesítést ha újra elérhető és rendelhető:

1 darab levelet küldünk amikor újra elérhető a Pampero Aniversario Venezuelai Rum 0,7L , nem többet!
Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
Hibás árat adtál meg, próbáld újra

A termék árának változása az elmúlt 3 hónapban


Hozzászólások száma: 0

  Még nincs hozzászólás, legyél TE az első aki hozzászól a(z) Pampero Aniversario Venezuelai Rum 0,7L termékhez!

  Mikor kóstoltad először? Mikor kóstoltad először?
  vagy
  Milyen emléked fűződik hozzá? Milyen emléked fűződik hozzá?
  vagy
  Mivel, hogy érdemes inni? Mivel, hogy érdemes inni?

Én is hozzászólok


Üres név mező, próbáld újra
Hibás vagy üres e-mail cím, próbáld újra
20 karaktert azért csak ki kéne préselni magadból :)

Rum termékek

Összes Rum megtekintése

Mások ezeket is megnézték

Árak megtekintése