Panyolai - Szamóca Pálinka 0,35L
Légiesen könnyed aroma, az érett szamócaszemek édességét idéző, hosszan lecsengő zamat. Egy hatalmas tál földieper illata a fejben, kora nyári édes aromák szétáradása a testben.
A Pálinka Magyarország legkülönlegesebb és egyben legfelejthetetlenebb itala. A pirospaprikához hasonlóan hazánkhoz köthetõ, az ország egyik legjellemzõbb terméke, azaz Hungarikum. A hazai gasztronómiában sok évszázados hagyományra tekint vissza a pálinka kultúrája, készítését és fogyasztását ""pálinka"" néven már több mint 500 éve követhetjük nyomon. A társas kapcsolatok nélkülözhetetlen hangulatteremtõje, a falusi vigasságoktól a királyi lakomákig. A pálinka készítése mûvészet. Megteremtéséhez számos feltétel együttes megléte szükséges, ez teszi oly becses kinccsé. Csak azokat a szeszes italokat nevezhetjük pálinkának, amelyek alapanyaga kizárólag egészséges, érett, magas cukortartalmú gyümölcs, alkohol és bármilyen egyéb kiegészítõ hozzáadása nélkül. A Kárpát-medence klimatikus és talajtani viszonyai a világon páratlan beltartalmi értékekkel rendelkezõ gyümölcsök termesztését teszik lehetõvé. Ezeket az adottságokat legrégebb óta a kelet-magyarországi Szatmár vidékén használják fel pálinka készítésére. Ezen a területen, a folyók mentén elterülõ dzsungel-gyümölcsösökben termõ, kiváló minõségû, tájspecifikus gyümölcsfajták adják a pálinka alapanyagát. A Szatmár-Beregi síkon, a Tisza, a Szamos és a Túr folyók ölelésében található a Panyolai pálinkafõzde. A messzi múltban gyökerezõ hagyományok, kézmûvesipari eljárások, az általuk hozzáadott szakmai tudás és korunk legmodernebb technológia vívmányai összegzõdve a legkifinomultabb fogyasztói elvárásokat is kielégítik. A tökéletesen érett gyümölcsök begyûjtését követõen, a lepárlás során is mindenben ragaszkodnak a régi, magyar tradíciókhoz. Rézbõl készült ""kisüstön"", kétszeres finomítással párolják le a megerjesztett gyümölcsöket. A folyamat során különös hangsúlyt fektetnek az elõ- és utópárlat leválasztására, a pálinkát adó tiszta középpárlat megõrzésére. A párlás során nyert alapanyag biztosítja azt a minõségi, már félkész terméket, amely végleges színét, gyümölcsös illatát, lágy, selymes zamatát az évekig tartó érlelés során kapja meg. A pálinka némely fajtáját egyedi készítésû eper- és almafa hordókban érlelik. Hisznek az emberi munkában, amely a gyümölcs termesztésétõl kezdve, begyûjtésén, lepárlásán át egészen a palackozás hagyományos, kézzel végzett folyamatain végigkíséri termékeiket. Ha ránéz egy üveg Panyolaira, gondoljon arra a palackonkénti 5-8 kg zamatos gyümölcsre, ami a napsütötte fától az Ön elõtt álló flaskáig átlényegülve hozta létre az élet (v)ízét, az Elixírt.
Ital nagykereskedés akciós árak
Viszonteladóknak, akciós hírlevél
Több mint 30 italnagyker akcióit gyűjtöttük össze egyetlen hírlevélbe. Iratkozz fel hírlevelünkre most!
A termék árának változása az elmúlt 3 hónapban
Panyolai termékek
Összes Panyolai Pálinka megtekintése
Hozzászólások száma: 0
Még nincs hozzászólás, legyél TE az első aki hozzászól a(z) Panyolai - Szamóca Pálinka 0,35L termékhez!
Én is hozzászólok