Pezsgő

(22 találat)
Szűrők elrejtése
Pincészet
Pezsgő szín
Összesen 22 db Pezsgő érhető el, 1 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

A Dom Perignon a világ egyik leghíresebb pezsgőmárkája. Annyira a popkultúra részévé vált, hogy számos előadó hivatkozott már rá akár dalszövegekről, akár filmről van szó. Megénekelte már Taylor Swift a Dom Perignon problems című dalában, de utalnak a márkára a Star Trek Generations  vagy a The Blues Brothers című filmekben is. Bár az egyes évjáratokban gyártott palackok mennyiségére nincs hivatalos adat, ugyanakkor annyi bizonyos, hogy évente több mint 5 millió palack kerül forgalomba. A Dom Perignon nem véletlenül olyan híres, de lássuk, mi is a sikerének a titka? Honnan indult ez a világhírű pezsgő, és hol tart napjainkban?

Dom Perignon

Először is érdemes tisztázni, hogy milyen típusú pezsgőket találunk a Dom Perignon kínáltában. A Dom Perignon borok jellemzően Chardonnay és a Pinot Noir szőlőfajták keverékeiből készülnek. Bár mindegyik évjáratban kissé eltérő lehet az összetételük, általában 50-50 %-ban tartalmaznak Chardonnay és a Pinot Noir fajtákat. Egyes évjáratok esetében azonban találunk eltérő arányú háziasítást is, 1982-ben a Chardonnay fajták aránya volt 60 %, míg 1969-ben a Pinot noir fajtáé. Érdekesség, hogy egyetlen évjárat estében ment 60 % fölé a Chardonnay aránya, 1970-ben 65 % volt.

Dom Perignon pezsgő bővebben


A pezsgő a különleges alkalmak itala, legyen szó születésnapról, baráti összejövetelről, esküvőről, üzleti vagy személyes sikerekről. Egyik ilyen eseményről sem hiányozhat egy üveg pezsgő, ami megkoronázza az alkalmat. A boldog pillanatok nem véletlen itatódtak át a gyöngyöző bor kínálta élvezetekkel. A pezsgő méltán vált híressé az egész világon, nemcsak ünneplésre kiváló, de ajándéknak is tökéletes választás. A pezsgő kínálat meglehetősen széles, számos fajta és különlegesség kap helyet a termékpalettánkon.

Amit a pezsgőről tudni érdemes 

Szinte nincs is olyan felnőtt, aki ne kortyolt már el egy pohárral ebből a buborékos nedűből, viszont a történetét, a keletkezését már kevesebben ismerik. A márkákkal azonban már jóval többen vannak tisztába, a legkeresettebbek pezsgők világában az igazán minőségi, drága pezsgők. Ha szeretnénk megkoronázni a következő ünnepi alkalmat, de nem tudjuk, melyik pezsgővel is tegyük, akkor érdemes egy kicsit utánajárni, melyek a legjobb pezsgők. A következőkben a pezsgők világába nyerhetünk betekintést. A pezsgő édessége (cukortartalma) a nagyon száraz brut stílusoktól az édesebb doux fajtákig terjedhet.

Pezsgő bővebben