Sör

(26 találat)
Szűrők elrejtése
Összesen 26 db Sör érhető el, 1 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

A Borsodi, az élet habos oldala szlogent Magyarországon szinte mindenki ismeri, hiszen az ország egyik legnagyobb sörgyárának saját márkás termékéről van szó. A Borsodi sör közel 50 éve van jelen a piacon, és ez idő alatt mindig törekedett arra, hogy a kor fogyasztási szokásainak és kihívásainak meg tudjon felelni, és olyan söröket készítsen, melyek méltók a magyar sörgyártás hagyományaihoz. A Borsodi sör természetesen már nemcsak hazánkban ismert, hanem Európa számos más országában is. A Borsodi pils típusú sörei az egyik legkedveltebb söröknek számítanak a hazai piacon.

Borsodi sör múlt és jelen

A klasszikus Borsodi sör, egy hagyományos eljárással készülő világos sör, ám a márka termékskálája számos sörkülönlegességet is tartalmaz, de az alkoholmentes sör és a gyümölcsös sör sem hiányoznak a termékpalettáról. A Borsodi az elmúlt évek alatt számos terméket dobott piacra, melyek közül pár már nem kapható, mint a Borsodi Barna, a Borsodi Kinizsi vagy a Borostyán. Természetesen aggódni felesleges, mert a Borsodi sörökből így is többfélét kóstolhatunk meg. Mielőtt azonban kiválasztanánk a kedvenc Borsodinkat, érdemes tudni, hogy honnan is indult a cég, és hol tart most.

Borsodi sör bővebben


A sör az egyik legrégebbi és a legszélesebb körben elfogyasztott alkoholos ital a világon, a víz és a tea után pedig a harmadik legnépszerűbb ital. A sör gabonamagvakból készül - leggyakrabban malátás árpából, bár búzát, kukoricát és rizst is használnak. A főzési folyamat során a sörlében lévő keményítőcukrok fermentálása etanolt és karbonátot eredményez a keletkező sörben. A legtöbb modern sört komlóval főzik, amely keserűséget és más ízeket ad hozzá, és természetes tartósítószerként és stabilizálószerként működik. Az emberiség legkorábbi ismert írásai a sör előállítására és forgalmazására utalnak: a Hammurabi-törvénykönyv tartalmazta a sört és a sörházakat szabályozó törvényeket, valamint a "Mezopotámiai söristennőhöz intézett ima" és módszer, amellyel emlékezhetünk a sör receptjére.

Sör – a folyékony arany

Az aranyló folyadék sok családban a kedvenc italok között szerepel, télen és nyáron is gyakori vendégnek számít. A legtöbb sörfogyasztó megtalálta a kedvencét, azonban érdemes több márkát kipróbálni, mivel a nagy nevek szintén tartogatnak meglepetéseket és minden gyártó évről évre új ízekkel örvendezteti meg a sörkedvelőket. Akik az olcsó söröket keresik, nekik van egy jó hírünk: az oldalunkon számtalan sör akció található így a legolcsóbb sör megtalálása már meg is oldódott.

Sör bővebben