Sör

(19 találat)
Szűrők elrejtése
Összesen 19 db Sör érhető el, 1 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

A négy magyarországi sörgyár közül a Dreher Sörgyár a legnagyobb. Bár számos más sörmárkát is gyárt, mégis a saját Dreher márkájú sörök a legismertebbek a gyár termékei közül. Bár Dreher sörgyár alapításának éve 1862-re tehető, a Dreher család már jóval korábban is foglalkozott sörgyártással. Nem csoda hát, hogy a több mint 150 éves tapasztalattal rendelkező Dreher hazai, de nemzetközi sikereket is magáénak tudhat, és napjainkra a legnagyobb magyar sörgyárrá nőtte ki magát.

Dreher Magyarország legrégebbi sörmárkája

Ma már számos Dreher sör van a piacon, a klasszikus Dreher Goldtól az ízesített sörökig. Szinte nincs is bolt, ahol ne találnánk meg a Dreher termékeit, de ez nemcsak Magyarországon, hanem a világ számos országában is így van. Természetesen nemcsak a sörkedvelők tartják annyira különlegesnek a Dreher söröket, ugyanis a márka számos díjat és elismerést is bezsebelt már a Dreher az évek alatt, 1900-ben például a Párizsi világkiállítás aranyérmét is. Tehát éppen belekortyolnánk egy doboz Dreher sörbe, nem árt, ha tudjuk, honnan származik, és hogy mi vezetett a Dreher sikeréig.

Dreher sör bővebben


A sör az egyik legrégebbi és a legszélesebb körben elfogyasztott alkoholos ital a világon, a víz és a tea után pedig a harmadik legnépszerűbb ital. A sör gabonamagvakból készül - leggyakrabban malátás árpából, bár búzát, kukoricát és rizst is használnak. A főzési folyamat során a sörlében lévő keményítőcukrok fermentálása etanolt és karbonátot eredményez a keletkező sörben. A legtöbb modern sört komlóval főzik, amely keserűséget és más ízeket ad hozzá, és természetes tartósítószerként és stabilizálószerként működik. Az emberiség legkorábbi ismert írásai a sör előállítására és forgalmazására utalnak: a Hammurabi-törvénykönyv tartalmazta a sört és a sörházakat szabályozó törvényeket, valamint a "Mezopotámiai söristennőhöz intézett ima" és módszer, amellyel emlékezhetünk a sör receptjére.

Sör – a folyékony arany

Az aranyló folyadék sok családban a kedvenc italok között szerepel, télen és nyáron is gyakori vendégnek számít. A legtöbb sörfogyasztó megtalálta a kedvencét, azonban érdemes több márkát kipróbálni, mivel a nagy nevek szintén tartogatnak meglepetéseket és minden gyártó évről évre új ízekkel örvendezteti meg a sörkedvelőket. Akik az olcsó söröket keresik, nekik van egy jó hírünk: az oldalunkon számtalan sör akció található így a legolcsóbb sör megtalálása már meg is oldódott.

Sör bővebben