Sör

(0 találat)
Szűrők elrejtése
A szűrésnek megfelelő termékek nem érhetőek el. TIPP: kevesebb szűrést állíts be
Összesen 0 db Sör érhető el, 0 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

Kevesen tudják a sörről, hogy mérsékelt fogyasztása olyan pozitív hatással van az emberi szervezetre, hogy ha naponta megiszunk 1-2 korsót belőle, akkor olyan betegségek kialakulásának kockázatát tudjuk csökkenteni mint a szívroham, vagy a stroke. A benne található alkohol, és víz pedig képes javítani a vizelet áramlást, ennek köszönhetően akár a vesekő kialakulását is meg tudjuk vele akadályozni.

Zlaty Bazan sört mióta iszunk?

A Zlaty Bazant egy szlovák eredetű láger, amelynek főzését 1969-ben kezdték el, nem sokkal az után, hogy megnyitották az Ógyallai sörgyár kapuit. A kezdetekkor éppen ezért a sör a nevét is erről a településről kapta, ezért hívták eleinte Ógyallai sörnek, de nem sokkal később nevet változtattak, és a választás a környéken gyakran előforduló állatra esett. A Zlaty Bazant magyarra fordítva ugyanis annyit jelent hogy Aranyfácán, hazánkban ezt a sört a legtöbb helyen is így ismerik.

Az indulásakor ez az új sörmárka igen rövid időn belül elég felkapott lett, és nem csak Csehszlovákia területein számított népszerű nedűnek. Az ország exportjához a Pilsner Urquell, illetve a Budweiser Budvar-ral karöltve nagymértékben hozzájárult az Arany fácán is.

1971-ben elkezdték gyártan a Zlatyi Bazant alumínium dobozos változatát, 0,5 literes kiszerelésben, melyet eleinte csak Csehszlovákia területein kezdték el forgalmazni.

Arany Fácán, Zlaty sör bővebben


A sör az egyik legrégebbi és a legszélesebb körben elfogyasztott alkoholos ital a világon, a víz és a tea után pedig a harmadik legnépszerűbb ital. A sör gabonamagvakból készül - leggyakrabban malátás árpából, bár búzát, kukoricát és rizst is használnak. A főzési folyamat során a sörlében lévő keményítőcukrok fermentálása etanolt és karbonátot eredményez a keletkező sörben. A legtöbb modern sört komlóval főzik, amely keserűséget és más ízeket ad hozzá, és természetes tartósítószerként és stabilizálószerként működik. Az emberiség legkorábbi ismert írásai a sör előállítására és forgalmazására utalnak: a Hammurabi-törvénykönyv tartalmazta a sört és a sörházakat szabályozó törvényeket, valamint a "Mezopotámiai söristennőhöz intézett ima" és módszer, amellyel emlékezhetünk a sör receptjére.

Sör – a folyékony arany

Az aranyló folyadék sok családban a kedvenc italok között szerepel, télen és nyáron is gyakori vendégnek számít. A legtöbb sörfogyasztó megtalálta a kedvencét, azonban érdemes több márkát kipróbálni, mivel a nagy nevek szintén tartogatnak meglepetéseket és minden gyártó évről évre új ízekkel örvendezteti meg a sörkedvelőket. Akik az olcsó söröket keresik, nekik van egy jó hírünk: az oldalunkon számtalan sör akció található így a legolcsóbb sör megtalálása már meg is oldódott.

Sör bővebben