Sör

(0 találat)
Szűrők elrejtése
A szűrésnek megfelelő termékek nem érhetőek el. TIPP: kevesebb szűrést állíts be
Összesen 0 db Sör érhető el, 0 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

A Heineken egy olyan sörmárka, amit a világon mindenhol ismernek. Ez a márka jelenti sokak számára a minőségi sörélményt, és a márka megalakulásakor valószínű, hogy nem is sejtették, hogy a világ egyik vezető sörmárkája lesz. Európában elsődleges sörmárkának számít. A Heineken több mint 160 évvel ezelőtt született meg Hollandiában egy vállalkozó kedvű ifjúnak köszönhetően, a receptje pedig annyira jól sikerült, hogy az elmúlt években nem igen változtattak rajta, így ma is ugyanazt a minőségi sört ihatjuk, mint amit a megalkotója évtizedekkel ezelőtt megálmodott.

Heineken sör világmárka

A Heineken vállalat már világmárkává nőtte ki magát, Magyarországon is az egyik legkedveltebb sör. A márka kínálatában találhatunk alkoholmentes sört is, de az igazi, hamisítatlan Heineken 5 % alkoholtartalommal készül a világ több országában is megtalálható Heineken sörgyárakban. Mielőtt belekortyolnánk egy jéghideg Heineken sörbe, nem árt tudni, honnan is indult el a világ egyik legkedveltebb söre, és hogy milyen söröket is találunk a kínálatában.

Heineken sör bővebben


A sör az egyik legrégebbi és a legszélesebb körben elfogyasztott alkoholos ital a világon, a víz és a tea után pedig a harmadik legnépszerűbb ital. A sör gabonamagvakból készül - leggyakrabban malátás árpából, bár búzát, kukoricát és rizst is használnak. A főzési folyamat során a sörlében lévő keményítőcukrok fermentálása etanolt és karbonátot eredményez a keletkező sörben. A legtöbb modern sört komlóval főzik, amely keserűséget és más ízeket ad hozzá, és természetes tartósítószerként és stabilizálószerként működik. Az emberiség legkorábbi ismert írásai a sör előállítására és forgalmazására utalnak: a Hammurabi-törvénykönyv tartalmazta a sört és a sörházakat szabályozó törvényeket, valamint a "Mezopotámiai söristennőhöz intézett ima" és módszer, amellyel emlékezhetünk a sör receptjére.

Sör – a folyékony arany

Az aranyló folyadék sok családban a kedvenc italok között szerepel, télen és nyáron is gyakori vendégnek számít. A legtöbb sörfogyasztó megtalálta a kedvencét, azonban érdemes több márkát kipróbálni, mivel a nagy nevek szintén tartogatnak meglepetéseket és minden gyártó évről évre új ízekkel örvendezteti meg a sörkedvelőket. Akik az olcsó söröket keresik, nekik van egy jó hírünk: az oldalunkon számtalan sör akció található így a legolcsóbb sör megtalálása már meg is oldódott.

Sör bővebben