Sör

(0 találat)
Szűrők elrejtése
A szűrésnek megfelelő termékek nem érhetőek el. TIPP: kevesebb szűrést állíts be
Összesen 0 db Sör érhető el, 0 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

Régen Soproni Ászokként volt ismert, ma már azonban csak Soproni sör, de a sörfogyasztók közül szinte mindenki tudja, hogy melyik sörről is van szó. A Soproni sörgyár már 1895 óta üzemel, azóta pedig számos sörkülönlegesség került piacra. A Soproni sör egyébként a Heineken Hungária Sörgyárak Zrt. tagja, mely a Heineken csoporthoz tartozik. A Soproni sör természetesen, ahogy a neve is mutatja, Sopronban készül, és bár a gyár jelenleg nincs magyar tulajdonban, a magyarok egyik kedvenc sörmárkája.

A Soproni Sörgyár saját márkája: a Soproni

Magyarország mellett a környékbeli országokban is találkozhatunk a Soproni sör termékeivel. Ha sörözésről van szó, a Soproni sör szinte megkerülhetetlen. A klasszikus Soproni sör hazai fejlesztésű világos sör, az íze pedig már több mint 120 év nem okoz csalódást a sörfogyasztóknak. Számos termékük van forgalomban, hagyományos ízvilágú söröktől, a Soproni Óvatos Duhaj termékcsaládon át az alkoholmentes és a gyümölcsös sörökig. Mielőtt azonban elmerülnénk a termékek megismerésében, azt is érdemes megismerni, honnan indult a Soproni sör.

Soproni sör bővebben


A sör az egyik legrégebbi és a legszélesebb körben elfogyasztott alkoholos ital a világon, a víz és a tea után pedig a harmadik legnépszerűbb ital. A sör gabonamagvakból készül - leggyakrabban malátás árpából, bár búzát, kukoricát és rizst is használnak. A főzési folyamat során a sörlében lévő keményítőcukrok fermentálása etanolt és karbonátot eredményez a keletkező sörben. A legtöbb modern sört komlóval főzik, amely keserűséget és más ízeket ad hozzá, és természetes tartósítószerként és stabilizálószerként működik. Az emberiség legkorábbi ismert írásai a sör előállítására és forgalmazására utalnak: a Hammurabi-törvénykönyv tartalmazta a sört és a sörházakat szabályozó törvényeket, valamint a "Mezopotámiai söristennőhöz intézett ima" és módszer, amellyel emlékezhetünk a sör receptjére.

Sör – a folyékony arany

Az aranyló folyadék sok családban a kedvenc italok között szerepel, télen és nyáron is gyakori vendégnek számít. A legtöbb sörfogyasztó megtalálta a kedvencét, azonban érdemes több márkát kipróbálni, mivel a nagy nevek szintén tartogatnak meglepetéseket és minden gyártó évről évre új ízekkel örvendezteti meg a sörkedvelőket. Akik az olcsó söröket keresik, nekik van egy jó hírünk: az oldalunkon számtalan sör akció található így a legolcsóbb sör megtalálása már meg is oldódott.

Sör bővebben