Tequila

(6 találat)
Szűrők elrejtése
Összesen 6 db Tequila érhető el, 1 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

A Sierra Tequila mára világszerte hírnevet hódított magának, hála karakteres, minőségi ízeinek. A Sierra Tequilát természetesen Mexikóban, a tequila hazájában állítják elő. A hozzá szükséges agavé a hegyekben, egészen magasan, mintegy 200 méter körül terem, ebből állítják elő nagy gonddal a különleges ízeket. A Sierra Tequila leghíresebb ízei, melyeket ma már a világon bárhol felfedezhetünk, Blanco, Joven – vagyis sok helyen Gold-ként ismert verzió és a Reposado. Mindhárom típus egyedi, a maga nemében utánozhatatlan.

A Sierra Tequila a szórakozni vágyók egyik legnagyobb kedvence, hiszen egészen különleges ízeit a különféle citrusfélékkel tökéletesen ki lehet emelni, egyedi és izgalmas ízkombinációkat teremtve ezzel.

Sierra tequila bővebben


A tequila egy mexikói eredetű égetett szesz, melyet a kék agávé cukorban gazdag tövéből erjesztenek és párolnak, általában egyéb termények hozzáadásával. A tequila Mexikó egyik nemzeti itala. Nevét származási helyéről, a Jalisco állambeli Tequila településről kapta. Alkoholtartalma általában 38-40%, valamint 35–55% közt gyártható.
 

Amit a tequiláról tudni érdemes

A tequilát a világon szinte mindenhol ismerik és fogyasztják. Azt sokan tudják, hogy Mexikó nemzeti itala, azt azonban már kevesebben, hogy a készítése is leginkább ehhez az országhoz van kötve, ugyanis a tequila eredetvédelmét számos nemzetközi törvény és egyezmény biztosítja. Ennek értelmében ugyanis csak a mexikói Jalisco állam teljes területe, illetve Guanajuato, Michoacan, Nayarit és Tamaulipas államok egyes területein lehet csak előállítani. Ha tehát olyan tequilát kínálnak nekünk, amely nem Mexikóban készült, akkor azt gyorsan felejtsük is el, mivel az biztosan nem lesz tequila.

Tequila bővebben