Üdítő

(15 találat)
Szűrők elrejtése
Összesen 15 db Üdítő érhető el, 1 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

A Dr Pepper egy olyan szénsavas üdítőital, melyet azok az emberek is ismernek, akiknek még sosem volt elehetőségük megkóstolni. Az eredetileg mandulaízű ital nagyon régóta az Egyesült Államok legkedveltebb, és legnépszerűbb üdítője, ma pedig, a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már több ízben is megvásárolhatjuk.

Dr Pepper: hol és mennyiért tudjuk megvásárolni ?

Egyedi, jellegzetes ízét elég nehéz lenne bekategorizálni, bár USA kedvenc kólájaként emlegetik, valójában elég messze van a Colától. Különleges, utánozhatatlan íze és frissítő szénsavassága miatt az emberek többsége imádja, így aki még nem tette, kóstolja meg! Magyarországon még nagyon kevés helyen kapható, ennek ellenére hazánkban is egyre jobban kezd elterjedni. Szerencsére nálunk az italkereső kínálatában is megtalálható a Dr Pepper többféle változatban.

De vajon ki alkotta meg ezt a különleges ízvilágot, és minek köszönheti ez a szénsavas ital a töretlen népszerűségét?

Dr Pepper üdítő bővebben


Az üdítőital fogyasztás hagyománya meglehetősen régre nyúlik vissza, azokra az időkre, amikor az emberek már nemcsak vizet fogyasztottak, hanem gyümölcsleveket és szirupokat is. Az üdítőket frissítőnek is szokták nevezni, és azokat az italokat takarja, melyek alkoholmentesek, és frissítő célzattal, víz helyett fogyasztjuk őket. Ide soroljuk a szörpöket, teákat, gyümölcsleveket és más ízesített folyadékokat. Mivel az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen a folyadékbevitel, az üdítőket sokan víz helyett fogyasztják, hogy meglegyen a napi folyadékmennyiségük.

Amit az üdítőkről tudni érdemes

Az emberi szervezet is 60-70%-ban vízből áll, így a folyadékfogyasztás lényeges kérdés az egészségünk számára is. Az üdítőipar fellendülésével ma már számos üdítőitalból válogathatunk, a gyümölcslevektől a teákon át a szénsavas üdítőitalokig. Hogy melyiket válasszuk, az igazából ízlés kérdése, ugyanakkor érdemes egy kicsit utána gondolni, hogy mik is tartoznak az üdítők közé, és melyikkel is érdemes oltani a szomjunkat egy meleg nyári napon, vagy egy kellemes beszélgetés közben.

Üdítő bővebben