Üdítő

(26 találat)
Szűrők elrejtése
Összesen 26 db Üdítő érhető el, 1 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

Az egyedi ízvilággal rendelkező Kinley szénsavas üdítőitalok már több mint 40 éve megtalálhatóak a boltok polcain. Ez idő alatt a márka folyamatos fejlődésen ment keresztül, ennek az állandó korszerűsítésnek köszönhetően pedig évről évre egyre több új Kinley ízek közül tudunk válogatni.

Kinley gyömbér és tonic

A Kinley markáns ízei kimondottan azoknak az embereknek valók, akik az émelyítően édes ízek mellett inkább az enyhén savanykás, kesernyés zamatú italokat kedvelik és keresik, alkoholmentes változatokban. Ezek az italok a felnőttek ízléséhez igazodnak. Elegánsak, markánsak, és testesek. A Kinley italok behűtve önmagukban is frissítő hatást érhetnek el, ám hosszú évtizedek óta a legjobb kombinációnak tartják akár whiskeyvel, vodkával, vagy ginnel keverve.

Kinley üdítő bővebben


Az üdítőital fogyasztás hagyománya meglehetősen régre nyúlik vissza, azokra az időkre, amikor az emberek már nemcsak vizet fogyasztottak, hanem gyümölcsleveket és szirupokat is. Az üdítőket frissítőnek is szokták nevezni, és azokat az italokat takarja, melyek alkoholmentesek, és frissítő célzattal, víz helyett fogyasztjuk őket. Ide soroljuk a szörpöket, teákat, gyümölcsleveket és más ízesített folyadékokat. Mivel az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen a folyadékbevitel, az üdítőket sokan víz helyett fogyasztják, hogy meglegyen a napi folyadékmennyiségük.

Amit az üdítőkről tudni érdemes

Az emberi szervezet is 60-70%-ban vízből áll, így a folyadékfogyasztás lényeges kérdés az egészségünk számára is. Az üdítőipar fellendülésével ma már számos üdítőitalból válogathatunk, a gyümölcslevektől a teákon át a szénsavas üdítőitalokig. Hogy melyiket válasszuk, az igazából ízlés kérdése, ugyanakkor érdemes egy kicsit utána gondolni, hogy mik is tartoznak az üdítők közé, és melyikkel is érdemes oltani a szomjunkat egy meleg nyári napon, vagy egy kellemes beszélgetés közben.

Üdítő bővebben