Apenta Víz, ásványvíz

(0 találat)
Szűrők elrejtése

Apenta

Az Apenta neve mára már összeforrt az ízesített vizekkel, pedig kezdetben csak ásványvizet találhattunk a kínálatukban. Mára már vitaminital is találhatóak a kínálatukban, sőt a legújabb termékükkel magasabb szintre emelték az egészséges italok termékcsaládját. Az Apenta az elmúlt évek alatt Magyarország egyik legkedveltebb üdítőitalává vált, ugyanis az ásványvizek és az ízesített vizek eladása még mindig a legmagasabb az üdítőitalok közül, és az Apenta termékei is legkeresettebbek közé tartoznak.

Apenta: ásványvíztől a vitaminitalokig

Szinte nincs is olyan, aki legalább egyszer ne kóstolt volna már bele az Apenta italaiba. Természetesen az Apenta nemcsak kizárólag Magyarországon kerül forgalomba, hanem Európa számos más országában is. Ennek oka, hogy az Apenta bár a gyártó cég magyarországi leányvállalatánál készül, de a cég alapvetően nem magyar, így nemcsak hazánkban értékesítik a márka termékeit. De ki és hol gyártja az Apenta termékeit, és milyen italokat találhatunk már a márka kínálatában?

Tovább olvasom >>
A szűrésnek megfelelő termékek nem érhetőek el. TIPP: kevesebb szűrést állíts be
Összesen 0 db Víz, ásványvíz érhető el, 0 oldalon.

Megjelennél ital termékeddel az oldalon?

2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon

Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.

Az Apenta termékei hol készülnek?

Az Apenta márka a lengyel Maspex-csoport tulajdonában van, melynek magyarországi leányvállalata a Nyárlőrincen található. A Maspex Olympos Kft. jelenleg kilenc hektáros területén készíti az Apenta termékeket, de számos más frissítő ital márka is készül a cégnél. Az Apenta mellett a Maspex Olympos Kft gyártja az Olympos citromleveket és gyümölcsitalokat, a Kubu gyümölcsitalokat, a Topjoy gyümölcsleveit, de számos más márka is tartozik a cég érdekeltségi körében. De maradjunk az Apentánál.

Az Apenta márka 2005 óta van a cég tulajdonában, azóta már nemcsak ásványvizeket találhatunk a márka termékei között. Természetesen az Apenta üdítőitalok alapja változatlanul a természetes ásványvíz. Jelenleg ugyan hagyományos értelemben vett ásványvíz, vagyis ízesítetlen szénsavas víz nincs a márka termékei között, de az ízesített Apenták alapja az ásványvíz, ahogyan a Vitamix családé is. Ahhoz, hogy pontosabb képet kaphassunk az Apenta termékeiről, tudnunk kell, hogy milyen termékcsaládok vannak jelenleg forgalomban, és ezek miben különböznek egymástól.

Apenta termékcsalád

Az Apenta üdítőknek négy nagy termékcsaládja van, melyek többféle terméket tartalmaznak. Ahhoz, hogy kiválaszthassuk a kedvenc Apenta üdítőnket, nem árt, ha tudjuk, hogy melyik termékcsaládokat tudjuk megkülönböztetni, és hogy melyik milyen típusú italokat tartalmaz. A négy termékcsalád a következő:

  • Ízesített ásványvizek: ezek lényegében az Apenta üdítőitalok, melyek alapja a természetes ásványvíz. Cukrot és édesítőt is tartalmaznak, illetve különböző ízesítésbe kerülnek forgalomba. Ezek az italok közelebb állnak a szénsavas üdítőhöz, mint az ásványvízhez, ugyanakkor az alapjuk mégis csak ásványvíz. Apenta üdítők málna, narancs, szőlő, bodza, meggy és grapefruit ízben érhetőek el.
  • Apenta Light: ez a termékcsalád lényegében az Apenta ízesített vizek vagy üdítőitalok cukormentes változata. Nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, csak édesítőszert, így egészségesebbek. Az Apenta Light italok málna, narancs, szőlő, görögdinnye, grapefruit-pomelo és kaktuszfüge ízesítésben érhetőek el, tehát más ízeket is megkóstolhatunk, mint amit az ízesített vizek esetében megszokhattunk.
  • Apenta vitamixx: ez a termékcsalád áll legközelebb az ásványvizekhez, ugyanis ez a termékcsalád az Apenta vitaminvíz családja. Nemcsak természetes ásványvizet tartalmaz, hanem hozzáadott vitaminokat, és frissítő ízvariációkat. Az Apenta hidratálásra és a vitaminok pótlására is javasolja ezt a termékcsaládot.
  • Apenta+ : ezzel a termékcsaláddal az Apenta belépett az energizáló italok világába. Az Apenta + termékcsalád jelenleg 8 terméket tartalmaz, melyek más és más ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaznak, attól függően, hogy sportolás előtt, közben vagy után szeretnénk őket fogyasztani. A termékcsalás tagjai az Apenta Antiox, az Apenta Fit, az Apenta Relax, az Apente Focus, az Apenta Body, az Apenta Power-C, az Apenta Collagen, és az Apenta Electrolytes. Az Apenta+ termékek nevéből is jól létszik, hogy az energizáló italokat más és más célzattal ihatjuk, attól függően, hogy testi vagy szellemi energizálásra vágyunk.

Apenta legújabb termékei

Az Apenta+ termékcsalád nemrégiben két új taggal is bővült, az Apenta Collagennel és az Apenta Elecrolytes-szel. Ezek a termékek szintén az energizáló italok közé tartoznak, és sokat tudunk tenni velük az egészségünk érdekében. A kollagén pozitív hatását az emberi szervezetre régóta ismert, sokan por formába fogyasztják, az Apenta új terméke pedig lehetővé teszi, hogy a hidratálást egybeköthessük a kollagén bevitelével is. Az Apenta Collagen ugyanis 3000 mg kollagént tartalmaz, viszont emellett cukor, szénsav és energiamentes is.

A másik új Apenta termék az Apenta Elecrolytes, amely az energizáló ital csoportot erősíti, és segít a sportolás közben az energiaveszteséget pótolni. Az Apenta Electrolytes szintén szénsavmentes, ananász ízű, és segít pótolni azokat az ásványi és nyomelemeket, amelyre a szervezetnek szüksége van. Természetesen az Apenta Electolytes folyamatos fogyasztása nem javasolt, hiszen az energizáló italokat akkor érdemes fogyasztani, amikor valóban szükség van rájuk.

Az Apenta népszerűsége Magyarországon

Az Apenta ízesített ásványvizeket, vitamin vizeket Magyarországon nagyon kedvelik, és az Apenta + termékcsalád is egyre népszerűbb manapság. Az Apenta ma már nemcsak az ásványvíz kedvelők körében kedvelt, hanem már az energizáló italok és vitamin víz fogyasztók körében is. Hazai forgalomban szinte minden Apenta termék kapható, bolti forgalomban is, de egyre több ital webáruház kínálatában található meg, többek között az italkereso.hu kínálatában is megtaláljuk az Apenta vizeket.

Azok számára, akik szeretnének ásványvíz alapú, egészséges üdítőitalokat fogyasztani, az Apenta jó alternatívát jelenthet, de akár az energizáló italok fogyasztói is tehetnek velük egy próbát, hiszen az Apenta az elmúlt években már bizonyította, hogy minőségi italokat állít elő. A-vitamin italok, az energizáló italok bár nem régóta vannak az Apenta termékkínálatban, de mindenképp érdemes kipróbálni őket az egészséges életmódot folytatóknak. Nézz szét Apenta ital kínálatunkban.Az ásványvizet mindenki ismeri, valószínűleg fogyasztotta is már. Mivel a szervezetünk számára elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás, így az ásványvíz is egy fontos folyadék a szervezetünk számára. Sokan nem is ivóvízzel, hanem ásványvízzel pótolják a napi vízszükségletüket, hiszen ezek a vizek nemcsak a szomjunkat oltják, de különböző ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaznak, ami szintén elengedhetetlenek a szervezetünk számára. A világon több mint 3000 ásványvízmárka létezik, és hazánkban is rengeteg ilyen márkát találhatunk.

Ásványvíz: a legnépszerűbb szomjoltó Magyarországon

Ennek az is az oka, hogy Magyarország bővelkedik ásványvízforrásokban és felszínre hozható ásványvíz gyűjtőhelyekben. Ugyanakkor nem árt tudni, hogy számos olyan márka is létezik, mely valójában nem tartalmaz annyi nyomelemet és ásványi anyagot, hogy ásványvíznek lehetne hívni, a címkére is tévesen kerül rá ez a megnevezés, hiszen a palackban ivóvíz vagy forrásvíz van. De mitől számít egy víz ásványvíznek, és milyen fajtákat tudunk megkülönböztetni az ásványvizek tekintetében?

Víz, ásványvíz bővebben