Víz, ásványvíz

(14 találat)
Szűrők elrejtése
Összesen 14 db Víz, ásványvíz érhető el, 1 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

Az Apenta neve mára már összeforrt az ízesített vizekkel, pedig kezdetben csak ásványvizet találhattunk a kínálatukban. Mára már vitaminital is találhatóak a kínálatukban, sőt a legújabb termékükkel magasabb szintre emelték az egészséges italok termékcsaládját. Az Apenta az elmúlt évek alatt Magyarország egyik legkedveltebb üdítőitalává vált, ugyanis az ásványvizek és az ízesített vizek eladása még mindig a legmagasabb az üdítőitalok közül, és az Apenta termékei is legkeresettebbek közé tartoznak.

Apenta: ásványvíztől a vitaminitalokig

Szinte nincs is olyan, aki legalább egyszer ne kóstolt volna már bele az Apenta italaiba. Természetesen az Apenta nemcsak kizárólag Magyarországon kerül forgalomba, hanem Európa számos más országában is. Ennek oka, hogy az Apenta bár a gyártó cég magyarországi leányvállalatánál készül, de a cég alapvetően nem magyar, így nemcsak hazánkban értékesítik a márka termékeit. De ki és hol gyártja az Apenta termékeit, és milyen italokat találhatunk már a márka kínálatában?

Apenta víz, ásványvíz bővebben


Az ásványvizet mindenki ismeri, valószínűleg fogyasztotta is már. Mivel a szervezetünk számára elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű vízfogyasztás, így az ásványvíz is egy fontos folyadék a szervezetünk számára. Sokan nem is ivóvízzel, hanem ásványvízzel pótolják a napi vízszükségletüket, hiszen ezek a vizek nemcsak a szomjunkat oltják, de különböző ásványi anyagokat és nyomelemeket is tartalmaznak, ami szintén elengedhetetlenek a szervezetünk számára. A világon több mint 3000 ásványvízmárka létezik, és hazánkban is rengeteg ilyen márkát találhatunk.

Ásványvíz: a legnépszerűbb szomjoltó Magyarországon

Ennek az is az oka, hogy Magyarország bővelkedik ásványvízforrásokban és felszínre hozható ásványvíz gyűjtőhelyekben. Ugyanakkor nem árt tudni, hogy számos olyan márka is létezik, mely valójában nem tartalmaz annyi nyomelemet és ásványi anyagot, hogy ásványvíznek lehetne hívni, a címkére is tévesen kerül rá ez a megnevezés, hiszen a palackban ivóvíz vagy forrásvíz van. De mitől számít egy víz ásványvíznek, és milyen fajtákat tudunk megkülönböztetni az ásványvizek tekintetében?

Víz, ásványvíz bővebben