Russian Standard Vodka

(15 találat)
Szűrők elrejtése

Russian Standard

Legyen szó születésnapról, évfordulóról, karácsonyról, vagy bármilyen alkalomról, jobb esetben szeretteinknek olyan dologgal szeretnénk kedveskedni, mely biztosan nagy örömet fog okozni számára. Az ajándékozásban azonban nem mindenki erős, és van aki már hetekkel- hónapokkal az ünnep előtt azon izgul, hogy ki tudjon találni egy jó ajándékot az illetőnek, de az se szerencsésebb, ha az utolsó pillanatra hagyjuk a tökéletes meglepetés beszerzését.

Russian Standard vodka milyen ízben kóstolható meg?

Sokat jelenthet az illetőnek az, ha valóban egy személyes dologgal készülünk, ha kedvenc ételével, vagy italával lepjük meg őt a jeles ünnepen, hiszen ebből világos lehet számára, hogy figyelünk rá, és jól ismerjük azt, hogy mit szeret, és mit nem. Talán az egyik legklasszikusabb ajándékötlet lehet egy szerettünk, rokonunk, vagy jó barátunk számára, ha a kedvenc alkoholos italával rukkolunk elő, valami szép csomagolásban.
Egy dologra azonban nagyon fontos, hogy figyeljünk akkor, ha alkoholos italt fogunk ajándékozni, ez pedig nem más, minthogy valamilyen minőségi italt válasszunk.

Tovább olvasom >>
Összesen 15 db Vodka érhető el, 1 oldalon.

Megjelennél ital termékeddel az oldalon?

2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon

Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.

Russian Standard vodka közelebbről

A szuperprémium kategóriás, szenzációsan tiszta vodka egyenesen az orosz természet szívéből érkezett el hozzánk: így elmondható, hogy a Russian Standard vodka remek választás lehet abban az esetben, ha valóban egy minőségi itallal szeretnénk meglepni a szeretteinket.
Ennek a felejthetetlen ízvilággal rendelkező vodkának a létrehozását az orosz tudós, Dimitrij Mengyelejev munkássága inspirálta. Ő az a professzor, akinek többek között a periódusos rendszert is köszönhetjük, és tudni kell róla, hogy világéletében mindig is nagyra tartotta a természet erejében előforduló egyensúly filozófiáját, az alkotóknak pedig pontosan ez kellett ahhoz, hogy ezt a vodkát ilyen tökéletesre tudják megalkotni, a víz és az alkohol legideálisabb összhangjában.

Éppen ezért 100 évvel Dimitrij Mengyelejev munkásságát követően a Russian Standard vodka készítői felkeresték a szentpétervári egyetem szakértőit azért, hogy tudásukkal és szakértelmükkel ők is belevethessék magukat a prémium vodkakutatásba.
Ebből is látszik, hogy a Russian Standard Original vodka készítői számára elengedhetetlen volt, a komoly, tudományos alaposság már a vodka megalkotása során is, hiszen nem titkolt céljuk az, hogy egy olyan italt alkossanak meg, mely a lehető legtisztább kiadásban tudjon a vodkakedvelőknek kedvezni.

Szakértők szerint mindegyik palack Russian Standard vodkában megjelenik Dimitrij Mengyelejev által ihletett tudományos elkötelezettség, illetve a vállalkozása vodka imádata iránt.

Russian Standard vodka milyen áron vásárolható meg?

A Russian Standard árak nagyban múlhatnak a fajtáján is, ezért, ha ajándékba szánjuk az italt, az egyik legfontosabb dolog, amit tudnunk kell, hogy az illető, akit meg szeretnénk vele lepni milyen ízvilágot kedvel. A fajtái között megkülönböztethetjük az Original, az Imperial, a Platinum, illetve a Gold-ot is.
A cég egyedisége az, hogy az állandó termékei mellett jellemzően minden évben előrukkol egy különleges, impozáns megjelenéssel, és ízzel rendelkező limitált kiadású vodkával is, melyre érdemes lecsapni akkor, ha szeretjük a felejthetetlen ízeket. Az extra kiadások közé pedig felsorolható a Russian Standard Hermitage, a Russian Standard Malachite, a Jewellery, és a Lyubavin is.
A Russian Standard árait megtekintve láthatjuk, hogy az Original változat már 5 000 Forintért megvásárolható, míg a Russian Standard Gold 6500, a Russian Standard Platinum pedig 10 000 Forintért kerül ki a boltok polcaira és a webáruházak széles kínálatába.

Melyek a legnépszerűbb Russian Standart vodkák?

A prémium kategóriás vodka kínálatában többféle ízvilágot, különböző fajtákat is megtudunk különböztetni, ez garantálni tudja azt, hogy mindenki meg tudja találni a számára legtökéletesebbet.

 • Russian Standard Gold
  A maga 40%-os alkoholtartalmával remek választás lehet ez az ital abban az esetben, ha az illető, akit meg szeretnénk ajándékozni, kedveli az igazán különleges ízeket.
  Elkészítése során ugyanis, egy rendkívüli, szibériai vodkareceptet vettek alapul, mely eredetileg Nagy Péter cár korában volt igazán népszerű ital.
  Különleges zamatát a gondosan válogatott szibériai ginseng kivonatnak is köszönheti, mely egyedülálló, jellegzetes, páratlan ízvilágot képes az italnak kölcsönözni.
 • Russian Standard Malachite
  Különlegessége már a kinézetében is megmutatkozik, hiszen ez a limitált kiadású ital egy olyan extrém megjelenésű palackba került, mely mellett igen nehéz lenne szó nélkül elmenni.
  Egy ilyen csodaszép üveg esetében pedig még a csomagoláson sem kell gondolkoznunk, hiszen ez önmagában is igen jól tud mutatni ajándékozás során. Ez a prémium minőségű vodka limitált kiadását pedig nem más, mint az egyik legritkább, és egyben leggyönyörűbb drágakő, a Malachit ihletett. Ez az ital garantáltan el fogja varázsolni azokat az embereket, akik kifejezetten a lágy, bársonyos ízekért, és az édeskés aromákért vannak oda.
 • Russian Standard Platinum
  A tökéletes tisztaságú, kifinomult aromákkal telt prémium minőség ebben az italban is megmutatkozik, az illatának egyedi, gazdag eleganciája pedig a legkiválóbb vodkák közé sorolható be. A különleges, ezüstön át történő modern szűrési technológiáknak köszönhetően ez a vodka kiemelkedően tiszta és egyedi ízvilággal rendelkezik, az első szempillantásra is feltűnő, kristálytiszta színe mellett ízét kiválóan lekerekített, ropogós zamatok, és közepesen hosszú, rendkívül intenzív lecsengés jellemzi. Fogyaszthatjuk jól behűtve magában is, de kiváló lehet egy különleges koktél alapjának is.
 • Russian Standard Imperial
  Ez az ital a legmagasabb minőségű orosz téli búzából, a Ladoga-tó kristálytiszta gleccservizéből lett előállítva. Már a megjelenése is eleganciát tükröz, a karakteres ízét, illetve a különleges textúráját pedig az előállítása során alkalmazott kvarckristály szűrőrendszer adja meg, hiszen ettől válik ez a vodka igazán egyedivé és utánozhatatlanná.


A vodka általában színtelen égetett szesz, melynek gyártásakor a megerjesztett alapanyagból finomszeszt párolnak le, így nagyrészt víz és etanol elegyéből áll. A vodka az égetett szeszekre jellemző más összetevőket pedig csak igen kis mennyiségben tartalmaz. A vodkát hagyományosan gabonából vagy burgonyából készítik, de bármely cukor- vagy keményítőtartalmú mezőgazdasági alapanyagból készülhet.

Mi is a vodka igaz története? Több ország is állítja, hogy hozzájuk kötődik ennek az égetett szesznek a kitalálása, ami mind a mai napig a legnépszerűbb szeszes italok közé tartozik, és számos koktél alapanyagát is képezi. De vajon mi az igazság? Most kiderül!

Miből és hogyan készül a vodka?

Először is tisztázzuk, mi is az a vodka. Lényegében egy égetett szeszről van szó, melyet hagyományosan gabonából vagy burgonyából készítenek, de tulajdonképpen akármelyik cukor- vagy keményítőtartalmú mezőgazdasági alapanyagból elkészíthető. A megerjesztett gabonából vagy burgonyából finomszeszt párolnak le, az így elkészült szesz tehát leginkább csak vízből és etalonból áll, más összetevőt pedig csak minimális mennyiségben tartalmaz. A vodkakészítés folyamat az erjesztéssel kezdődik, majd a lepárlással. 

Mind az európai, mind az amerikai vodkákat szűrik a lepárlás után. Ez történhet aktív szénszűrővel, ami a legtöbb ízanyagot kiszűri a vodkából, de a hagyományos vodkatermelő nemzetek inkább minimális szűrést alkalmaznak, hogy a vodka íze egyedibb lehessen. Léteznek ízesített vodkák is, melyeket különböző aromaanyagokkal ízesítenek, és leginkább a likőrökhöz hasonlítanak. Ehhez leginkább gyümölcsöket használnak, de léteznek paprikás vagy egyéb fűszeres vodkák is. Folytassuk a minőségi vodka történetével.

Vodka bővebben