SOS MENTŐÖV A NEMZET BORÁSZAINAK
#BOROZZOTTHON


Azonnali segítséget nyújtunk a borászoknak, mentőöv a károk enyhítésére!

Online forgalom növelés díjmentesen - Havi minimum 10.000 INGYENES termék megjelenítés az Italkereső.hu oldalán minimum 2 hónapon át.

Bor webshop és bor rendelés Rosé bor és vörösbor kínálat a legjobb magyar borok között.


A koronavírus által előidézett válság miatt végeztünk egy rögtönzött piackutatást a hazai bortermelők körében, amely sajnos nem kecsegtet túl sok jóval.

Az a tapasztalatunk, hogy a magyar borászok nem voltak felkészülve egy ilyen válságos helyzet, időszak kezelésére. Szinte egyáltalán nincsenek tartalékok és nem állnak rendelkezésre mentőövvel szolgáló alternatív bevételi források.

Mivel a jelenlegi vírus helyzet egyre kevésbé, illetve az ország több területén is teljesen ellehetetlenítette a személyes vásárlást, a borászok hirtelen nem tudnak az online értékesítés felé fordulni vagy csak nagyon lassan. Természetesen vannak ezzel összefüggésben más, húsba vágó problémák is, emiatt a magyar borgazdaságot a vírus válság legalább 1-3 évre is visszavetheti.


Az exportra most nagyon nehéz alapozni, a szállítási díjak az egekben, a légi fuvarozás már a megfizethetetlen kategória és a kifizetések is brutálisan elhúzódhatnak az esetleges tengerentúli partnerek esetén, akár 4-6 hónapra is, és ezt csak tetézi, hogy egy új export szerződés nyélbe ütése szintén minimum 3-5 hónap, bár a jelenlegi helyzetet tekintve akár még ennél is sokkal több lehet a vállalati prioritások és a piac kényszerű átrendeződése miatt.


Gyors megoldás a hazai összefogás

Miután kénytelenek voltunk szembesülni a mai magyar valósággal, igyekeztünk találni olyan segítő megoldásokat, amelyekkel valószínűleg enyhíthetünk a borgazdaságok kritikus helyzetén.


Miben és hogyan tudunk segíteni?

  1. 1 Online forgalom növelés díjmentesen. Az Italkereső.hu havonta minimum 10.000 termék megjelenést garantál minden partnere számára. Az Italkeresővel szeretnénk egy ingyenes és kiemelkedően hatékony lehetőséget biztosítani a bortermelők, borászatok, illetve viszonteladóik számára, amelyet a jelentkező partnerek kettő hónapig díjmentesen vehetnek igénybe. Leendő partnerünknek csupán annyi dolga van, hogy regisztrál az Italkereső.hu partner felületére és feltölti a termékeit, természetesen minden technikai és informális kérdésben segítséget nyújtunk.

    A feltöltött termékeit az italkereső.hu weboldalán, facebook oldalán és hírlevelén keresztül is eljuttatjuk a célcsoporthoz. Az italkereső honlapját naponta több ezren keresik fel, hogy a legjobb áron juthassanak hozzá az itt megjelenített termékekhez.
  2. 2 A második segítség valójában egy rajtunk kívül álló lehetőség. Ugyanis a minap találkoztunk egy hirdetéssel amelyet a Profession.hu jelentetett meg, amelyben egy 95%-os kedvezménnyel bíró álláshirdetési kupont hirdettek. Így az újonnan feladott álláshirdetés teljes összegének 95%-a megspórolható. Igen hasznosnak találtuk ezt a lehetőséget. Utánajártunk a részleteknek a Profession.hu-nál és megszereztük a kedvezményes regisztrációhoz szükséges elérhetőséget is, amelyet az Italkereső.hu-n történő jelentkezést követően elküldjük e-mailben.

Reméljük, hogy az általunk nyújtott segítséggel sikerül enyhíteni a hazai bortermelők és borászatok terhein.


A további részletekért, illetve kérdés esetén kérjük a leendő partnereinket, hogy az alábbi elérhetőségen keresztül vegyék fel velünk a kapcsolatot:Jelentkezési űrlap

Hibás vagy üres név mező, próbálja újra
Hibás vagy üres e-mail cím, próbála újra
Minimum egy elem választása kötelező

Az adatvédelmi tájékoztató elfogadása kötelező


Kampányunk sikeresen végetért

23 hazai borászatnak tudtunk segíteni, amire a teljes Italkereso.hu csapata büszke.

A borászatok teljes listája az alábbi linken érhetőek el: Magyar Akciós Borok