31 ital nagykereskedés ajánlat összehasonlítása, 2 perc alatt

Ital nagyker kedvező árral és pontos szállítással!

Mutatjuk melyik a legjobb italnagyker cégének

Független területi képviselet

Bemutatkozás

2016-ban indult oldalunk, azzal a céllal, hogy létrehozzunk egy online ital katalógust. Az első évet 11 ital webshop partnerrel és megközelítőleg 4.000 különböző ital termékkel zártuk. Jelenleg 245 online ital kisker webshop csatlakozott oldalunkhoz, amihez társul 23.500 különböző ital termék és több ezer ital márka.

2021-ben indult ital nagykereskedés kereső szolgáltatásunk, amit 2 nagyker partnerünk segítségével hoztunk létre. Szolgáltatásunkhoz azóta 31 ital nagykereskedés csatlakozott az ország számos területéről. A teljesség igénye nélkül az alábbi városokból elérhető italnagyker partnereink: Budapest, Miskolc, Nyíregyháza, Veszprém, Szeged, Debrecen, Pécs stb. Független területi képviselőként dolgozunk az ital piacon, országos lefedetséggel.
Eredményeinket igazolja, hogy már több mint 750 viszonteladó ital kiskereskedésnek segítettünk megfelelő beszállítót választani.

Miben tud segíteni az Italkereső.hu a viszonteladóknak?
Megtaláljuk az ideális ital nagykereskedés partnerét. Az alábbi fő szempontokat figyelembe véve:

 • termék kínálat,
 • aktuális készlet,
 • termék árak,
 • szállítás (idő, díja)

Miben tud segíteni az Italkereső.hu az ital nagykereskedéseknek?
Eljuttatjuk versenyképes termékeit, szolgáltatásait viszonteladói partnereinkhez. Viszonteladó partnereink száma meghaladja a 750 vállalkozást és hetente átlagosan 15 új partnerrel bővülünk.

Viszonteladóknak

Ajánlatok összehasonlítása

A kereskedelemben nem újdonság, hogy több beszállítótól kérünk ajánlatot majd a legjobb ár/kínálat/szállítás értékű partnerrel dolgozunk. Rohanó világunkban az idő tényező is fontos szempont, mire megérkezik minden nagyker ajánlata általában eltelik 1-3 munkanap. Szabadságok, kiemelten forgalmas időszakokban ez akár további napokkal is tolódik. Amikor megkaptunk minden ajánlatot akkor szembesülünk vele, hogy 4-5 különböző formátumú ajánlat érkezett, pár helyettesítő termékkel és néha hiányos termék ajánlattal.
Embert próbáló feladat almát a körtével összehasonlítani.
Amiben mi tudunk segíteni: 2-3 perc alatt egy áttekinthető összehasonító lista, amely 31 ital nagykereskedés legjobb 5-7 ajánlatát tartalmazza.

Egyszerű választás

Hogy működik szolgáltatásunk?

 • szükség van egy ital termék listára (darabszámmal), amire az ajánlatot elkészítjük
 • a lista e-mailben, telefonon vagy a weblapunkon is leadható
 • szállítási cím megadása (ha kér szállítást)
 • a rendszerünk összesíti az 5-7 legjobb ajánlatot egy átlátható képernyőn (mobiltelefonon és tableten is használható)
 • utolsó lépés, a szimpatikus italnagyker ajánlat kiválasztása
 • ezután már automatikus minden és hamarosan jelentkezni fog a kiválasztott nagykereskedés a szállítás/fizetés pontos menetével

KÉRDÉSEK, VÁLASZOK:

Meddig marad nyitva egy rendelés?
Amíg egy nagyker ajánlat kiválasztásra kerül. Bevett szokás, hogy a rendelési listához a nap folyamán többször hozzáadásra kerül 1-1 elfelejtett termék, így nap végén vagy másnap egyszerre lehet elküldeni a rendelést.

Mikor adható le a rendelés?
A nap 24 órájában bármikor leadható a rendelés, legyen az vacsora közben vagy reggel a parkolóban.

Mikorra várható a szállítás?
Minden ital nagykereskedés beállítja a túraterveket, napra pontosan, településekkel jelölve. Rendelés leadás után az ital nagyker minden esetben pontos tájékoztatást ad a rendelés várható érkezéséről, akár órára pontosan.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?
Viszonteladóknak ingyenes, 0 forint. A nagykereskedések, gyártók fizetnek szolgáltatásunkért.

Annyival drágábban kapja a termékeket, mint amennyit az italkereső.hu-nak fizetnek?
Nem, mert marketing és értékesítés költségeit alapból beépítik a nagykereskedések az árakba és minket ebből díjaznak.

Területileg számít, hogy hol van a bolt/szállítás címe?
Országos lefedettségünk van, ha egy településre az ital nagykereskedés nem szállít akkor az ajánlat listában nem fog megjelenni, így kiválasztani sem lehet olyan ajánlatot ami nem szállít a megadott címre.

Kinek kell fizetni a rendelésért?
Közvetlen a választott ital nagyker állítja ki a számlát és neki is kell fizetni.

Mennyiségi egységet, pl.: 0.5L söröknél 24, 0.5L üdítőknél 12 darabos kiszerelést kezelitek?
Igen

Kipróbálom, mi kell a kezdéshez?
Kattintson a "Kapcsolatfelvétel" gombra, adja meg nevét, telefonszámát és kollégánk 24 órán belül keresni fogja a következő lépéssel.

Kapcsolatfelvétel

Ital nagykereskedéseknek

Árverseny vagy előny

15 évvel ezelőtt, amikor megjelentek az árösszehasonlító és online piactér oldalak minden kereskedő az árversenytől tartott. Majd csatlakoztak a korai felhasználók és látták a forgalom növekedést. 2022-ben a 2 legnagyobb termék ár összehasonlító oldalon együtt több mint 15.000 kiskereskedés érhető el. Napjainkban, aki nincs jelen az ilyen oldalakon, bevételének 20-40%-áról mond le a konkurencia javára.

2021-ben készítettünk egy piackutatást, 347 ital viszonteladó bevonásával. A felmérés célja az volt, hogy feltérképezzük a viszonteladók hány ital nagykereskedéssel állnak kapcsolatban, milyen gyakran versenyeztetik/tendereztetik a beszállítóikat. A felmérés válaszadóinak 83% (289 cég) negyedévente legalább 5 ital nagykereskedéstől kér ajánlatot.

Az árverseny a kereskedelem minden területén jelen van. Önmagunk becsapása azt gondolni, hogy a partnereink csak tőlünk kérnek ajánlatot és csak tőlünk vásárolnak. Ha ez így lenne akkor nem lehetne ügyfélkört bővíteni, csak ha épp egy induló viszonteladót sikerül szerződtetni.


Növekedés, befektetés nélkül

Képzelje el, hogy hírtelen lenne a cégében 20 új értékesítő kolléga, fix kiadások nélkül. Nincs alapbér kiadás, nem kell fizetni a lízingelt autót se az üzemanyagot, nem kell 1-2 hónapig a betanulással foglalkozni és nem kell évente 1,5 hónap szabadsággal sem számolni.

Ezt tudjuk mi biztosítani, valamint dinamikusan bővülő viszonteladói partneri hálózatunkat.

Nincs fix alapdíj

Nincs kockázat

Teljesítmény alapú elszámolás


Automatizált rendelés

Hogy működik szolgáltatásunk?

 • szükség van egy értékesíteni kívánt termék árlistára (XML, CSV, XLS)
 • ebből a listából naponta akár többször is frissítjük a kínálatot
 • viszonteladó összeállítja a vásárolni kívánt listát, beállítja a szállítási opciókat
 • rendszerünk összesíti az ajánlatokat
 • viszonteladó kiválasztja a számára szimpatikus ajánlatot
 • kiválasztott ital nagykereskedést e-mailben értesítjük a rendelés lehetőségéről melyet elfogadhat vagy visszautasíthat
 • elfogadás esetén e-mailben összekötésre kerül a 2 fél és innentől mindenki a saját folyamatai mentén feldolgozza a rendelést
 • újdonság: ha a vállalatirányítási rendszere rendelkezik e-mail vagy file alapú rendelés feldolgozással, akkor mi ahhoz elvégezzük az integrációt, ezzel is könnyítve a rendelés feldolgozás menetét

KÉRDÉSEK, VÁLASZOK:

Szállítás beállítására milyen lehetőségek vannak?
Kiskereskedés beállítja, hogy kér szállítást vagy nem, ha kér akkor pontosan milyen címre. Nagykereskedés is beállítja, hogy vállal szállítást vagy sem. Amennyiben vállal beállítható mely megyékbe vagy városokba vállal szállítást és milyen összeghatárok között milyen díja van a szállításnak. Az ajánlatok listájában csak azok a nagykereskedések jelennek meg ahol a szállítás feltétele mindkét fél oldaláról teljesül.

Fizetési feltételek beállítására is van lehetőség?
Igen, beállítható a kártyás fizetés és előre utalás feltétele is.

Hogy működik az elszámolás?
Minden hónap elején az előző hónapban teljesült rendelések és a jutalék mértéke alapján kerül kiállításra a számla.

Évek óta partnerem, utána is kell jutalékot fizetni?
Adószám alapján van lehetőségünk szűrni. Ha az átadott listában szereplő cég kér ajánlatot, akkor cégének ajánlata nem jelenik meg az ajánlati listában, ellenben a többi 30 cég ajánlata meg fog jelenni adott viszonteladónak. Így ha nem jelenik meg cége ajánlata akkor kiválasztani sem tudja.

Mekkora a jutalék mértéke?
Új ital nagykereskedés partnereknek az első 50 rendelésre 1,5% a jutalékunk.

Kipróbálom, mi kell a kezdéshez?
Kattintson a "Kapcsolatfelvétel" gombra, adja meg nevét, telefonszámát és kollégánk 24 órán belül keresni fogja a következő lépéssel.

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolat

Lépjen velünk kapcsolatba a lenti űrlapon keresztül és kollégánk 1 munkanapon belül felveszi a kapcsolatot Önnel.

A név mező kitöltése kötelező!
A név mező kitöltése kötelező!
A telefonszám mező kitöltése kötelező!

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolatfelvétel