Növelni szeretnéd online ital értékesítésed?

SEGÍTÜNK NEKED!

Magyarország legnagyobb italkatalógusa az Italkereső.hu,
ahol több mint 23.500 termék és 245 ital webshop érhető el.

Az első 2 hónap, teljesen ingyenes. Próbáld ki, kötelezettségek nélkül!

Neked szól, ha
Alkohol, üdítő, kávé, tea, energiaital vagy egyéb ital terméket szeretnél eladni az interneten.
Nincs jutalék levonás
Nálunk nincs rejtett költség, nincsenek kötelezettségek se hűségidő, nem kell bankkártya adatokat megadni. Nincs jutalék levonás!
Mit nyersz velünk?
Oldalunkat több mint 150.000 fő látogatja. Az érdeklődőket a webshopodba irányítjuk és Nálad fizetik a rendeléseket. A látogatóink nem monitort vagy téligumit keresnek, hanem céltudatosan ital termékeket keresnek.
Hogy működik?
Feltételezzük van egy ital termék listád árakkal, amit el szeretnél adni. A termék listából naponta egy alkalommal szinkronizáljuk az adatokat, minden automatikus. Shoprenter, Unas, Wordpress oldalak esetén a szinkronizálás beállítása 2 kattintás.
Mennyibe kerül?
2 hónap korlátlan megjelenítés, amit biztosítunk maximum 50 termék erejéig az ingyenes csomagban. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség. Amennyiben szolgáltatásunk elnyerte tetszésedet 2 hónap után, annyival töltöd fel az egyenleget amennyivel szeretnéd. Minden termék megjelenítés után levonunk az egyenlegből 1 Ft-t.
Megéri a jelenlét?
Facebook hirdetésekhez képest +433%-os, Google hirdetésekhez képest +358%-os, Árúkeresőhöz képest +207%-os a konverziós arányunk. A méréseket 2022 Q4-ben végeztük, 62 webshop partnerünk bevonásával, több mint 121.500 tranzakciót megvizsgálva. Döntsd el Te, hogy megéri vagy sem. Próbáld ki 2 hónapig díjmentesen és a számok alapján már lehet mérlegelni.
Mi az a megjelenítés?
Ha egy érdeklődőnek megjelenik a terméked (telefonon, tableten vagy számítógépen) az 1 megjelenítés. Ha ez az érdeklődő több alkalommal is megnézi a terméked 24 órán belül a rendszerünk észleli és csak 1 megjelenítésnek számolja.
Mi a következő lépés?
A következő lépés a regisztráció, amit itt tudsz elvégezni. Kb. 3-4 percet vesz igénybe a teljes regisztráció.

Regisztráció

Regisztráció