3 zseniális pohárdesszert, ami pár perc alatt kész

3 zseniális pohárdesszert, ami pár perc alatt kész

Üde citromos   View this post on Instagram   A post shared by Test Kitchen UK (@testkitchenuk) on Jul 1, 2020 at 10:00am PDT Hozzávalók 1 közepes méretű kuglóf 2 konzerv őszibarack 200 ml likőrbor 8 evőkanál baracklé 6 db nektarin, felaprítva 300 g málna 300 g angol citromkrém 10 db mini habcsók mentalevelek 20 g pirított, aprított mandula A borhabhoz 900 ml habtejszín 2 evőkanál vaníliás cukor 8 evőkanál porcukor Elkészítés Vágd fel akkora szeletekre a kuglófot, hogy kényelmesen bele tudd tenni a pohárkákba vagy egy nagyobb edénybe, attól függően, hogyan szeretnéd elkészíteni ezt a desszertet. Egy tálban keverd össze a baracklevet, a likőrbort és add hozzá a barackokat. A borhab hozzávalóit szintén keverd össze, majd habverővel verd habbá. A választott edényedbe először a krémet rétegezd, majd jöhet a kuglóf, ezután egy újabb réteg krém és így tovább. A tetejét bárhogyan díszítheted, eperrel, málnával, de akár banánkarikákkal is. Mangós nyári álom   View this post on Instagram   A post shared by evelyn tran (@cakeandyou) on Dec 17, 2019 at 1:34pm PST Hozzávalók 2 nagyobb érett mangó vaníliás-kókuszos kalács 500 ml habtejszín vanília sodó ízlés szerint mangózselé ízlés szerint 3 db maracuja mentalevelek Elkészítés Aprítsd fel nagyobb darabokra a gyümölcsöket és a kalácsot. A habtejszínt kevés cukorral verd habbá habverővel. A gyümölcsöket keverd össze a sodóval és a zselével. Az így kapott krém legyen a pohár alján az első réteg. Erre jön egy adag kalács, majd újabb adag krém. A tetejére jöhet a hab és a díszítés. Szedres-mentás biscotti   View this post on Instagram   A post shared by Guiltfreegrub (@guiltfreegrubderby) on Jul 14, 2018 at 6:29am PDT Hozzávalók 200 g feketeszeder 100 g málna 150 g eper vanília sodó ízlés szerint 400 g morzsolt biscotti vagy catuccini 2 evőkanál fahéj mentalevelek 500 ml habtejszín 50 g porcukor 100 ml tojáslikőr Elkészítés Szeleteld fel az epret, majd keverd össze a szederrel, málnával, fahéjjal, sodóval és a likőrrel. A porcukorral verd habbá a habtejszínt. A süti első rétege most is a gyümölcsös keverék, utána jöhet egy adag biscotti, majd hab és így tovább. Díszítsd a tetejét mentával!

Forrás: Cosmopolitan | Teljes cikk itt

További cikkek

Népszerű termékeink