
Mennyi idő alatt megy ki az alkohol a szervezetünkből?
Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk, hogy milyen folyamatok során bomlik le az alkohol a szervezetünkben, ...
Haraszti Zsolt, a Société Bistro sous chef-je és commis-ja, Kocsis Patrik nagyszerű versenyzéssel 3. helyezést ért el a Bocuse d’Or magyarországi döntőjén, emellett elnyerte a „Legjobb hústál” és „Legjobb csapat” különdíjat is. A versenyre készített fogásokat további ételekkel kiegészítve március 5-én egy vacsoraest keretében egy 5 fogásos vacsorát tálal fel a vendégeinek Haraszti Zsolt, amelyben a négy tételhez Barna Zsanett cukrászséf még egy desszertet illeszt, mindezekhez pedig KISS Zsuzsanna sommelier és Tarjányi Zsolt bar manager ajánl italokat. A vacsora alatt a vendégek egy személyes beszámoló keretében betekintést nyerhetnek a felkészülései folyamatba, illetve többet megtudhatnak magáról a versenyről, hogyan is élte meg ezt a megfeszített munkával telt pár hónapot Haraszti Zsolt és segítője. Ezek voltak a versenytányérok, amelyeket március 5-én a vendégek is megkóstolhatnak: harcsa, mangalicaszalonna, túró nyúl, ördögszekérgomba, pezsgő pisztráng, káposzta, karalábé, vérnarancs fürj, kacsamáj, cékla, vörösbor körte, kamilla, kakukkfű A menü ára 14.900 Ft + 12% szervizdíj. Időpont: 2020.03.05., 19.00 Helyszín: Société Budapest, 1051 Budapest, Sas u. 15. A foglaláshoz előre utalás szükséges. Asztalfoglalásért és bővebb információért kérjük, írjon nekünk a dining@societebudapest.com címre.
Forrás: Cosmopolitan | Teljes cikk itt
Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk, hogy milyen folyamatok során bomlik le az alkohol a szervezetünkben, ...
Az italpiac egyre inkább az online térbe költözik, és azok a kereskedők, nagykereskedések, webshopok és gyártók, akik ...
A logisztika és szállítmányozás területe napjainkban egyre csak fajsúlyosabbá válik. A hazai és nemzetközi piacok ...