Ezt biztosan nem tudtad: meglepő dolgok derültek ki a pálinkáról

Ezt biztosan nem tudtad: meglepő dolgok derültek ki a pálinkáról

Mi a különbség az olasz Grappa és a törkölypálinka között? Mi történik, ha ugyanabból a kajszicefréből öt különböző főzőberendezéssel készítenek párlatokat? És vajon lehet készíteni párlatokat szárított csipkebogyóból is? Többek között ezeket a kérdéseket járták körül a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem (MATE) frissen végzett pálinkamesterei, akik sikerrel teljesítették az ország egyetlen pálinkával foglalkozó, diplomát kínáló képzését az Élelmiszertudományi és Technológiai Intézetben.

Forrás: Agrárszektor | Teljes cikk itt

További cikkek

Népszerű termékeink

Array ( [user_page_view_counter] => 1 [admin_page] => 0 [currentModule] => news_item [show_floating] => 1 )