
Műszakban vagy azon kívül – állás Győr városában
Itthon kevés olyan város van, melynek munkaerőpiacát egyetlen nagyvállalat képes lenne jelentős részben uralni. Habár ...
Az MVI idén 9. alkalommal rendezte meg évzáró Gáláját, amelynek keretében ünnepélyes keretek közt átadták az idei Gundel Károly-díjakat. Az idei elismerést a szakmában több mint 50 éve aktív és sikeres Meskál Tibor, valamint Szulló Szabina és Széll Tamás, a mai modern magyar vendéglátás – többek között több Michelin-csillagos konyhát vezető – meghatározó alakjai kapták. A Gundel Étteremben rendezett ebéden a tavaly díjazott Rosenstein Tibor executive chefként irányította vendégséfekből álló csapatát, akik a következő menüt prezentálták a vendégeknek: Előétel: zsidótojás-pástétom, libatepertő, libamáj zsírjában (Rosenstein Róbert – Rosenstein Vendéglő, Budapest) Leves: Ököruszály-elixír illatos gombával és maceszgombóccal (Lutz Lajos – Pierrot Étterem, Budapest) Főétel I.: Gombás rizottó libamellel, ropogós libazúzával és resztelt libamájjal (Bicsár Attila – Traktor Budapest és Sauska48 Villány) Főétel II.: Sólet füstölt szeggyel, borjúnyelvvel és tojással (Rosenstein Róbert) Desszert: Flódni pohárban (Varju Viktor – Hotel Levendula, Bük) A sommelier Fabók Mihály volt. A gálaebédre országszerte 14 helyről érkeztek tanulók, így ennek köszönhetően a háttérszemélyzettel együtt a közel másfélszáz vendéget 70 fős személyzet szolgálta ki. A Chaine des Rôtisseurs magyarországi egyesülete előléptette Kovács Lászlót, az ipartestület elnökét Officier Maître Restaurateurré, az ezzel járó láncot és oklevelet is ezen a rendezvényen adta át a világszervezet magyarországi nemzeti egyesületének elnöke.
Forrás: Trademagazin | Teljes cikk itt
Itthon kevés olyan város van, melynek munkaerőpiacát egyetlen nagyvállalat képes lenne jelentős részben uralni. Habár ...
Az emberek többsége rajong a kulináris élményekért, ez tény. A kávézás is ide tartozik. Ugyanakkor az egyszerűséget ...
Bemutatjuk, hogy mennyi idő alatt megy ki a szervezetből az alkohol ha ittál pár pohárral.