
Mennyi idő alatt megy ki az alkohol a szervezetünkből?
Bemutatjuk, hogy mennyi idő alatt megy ki a szervezetből az alkohol ha ittál pár pohárral.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) arra figyelmeztet a honlapján, hogy a Németországba – például a müncheni sörfesztiválra – és hét másik érintett országba utazók ne fogyasszanak a Wilke Wurstwaren vállalat által előállított kolbásztermékekből. Az eddigi információk alapján Magyarországra nem érkeztek a cég termékeiből. A hivatal az EU RASFF rendszerén október 2-án este érkezett információk alapján közölte: az észak-hesseni állategészségügyi hivatal azonnali hatállyal bezárta a Wilke Wurstwaren vállalat Twistetal-Berndorfban lévő gyárát, mert két halálesetet és 37 megbetegedést is összefüggésbe hoztak a cég termékeinek fogyasztásával. A Robert Koch Intézet szerint 99,6 százalék a valószínűsége annak, hogy a liszteriózis megbetegedéseket a vállalat által gyártott pizzaszalámiban és főzött kolbászában található Listeria monocytogenes baktérium okozta. A gyártó cég neve Wilke Waldecker Fleisch- und Wurstwaren GmbH & Co. KG, az érintett tételek: Ováljel: DE EV 203 EG, minőségmegőrzési időtől függetlenül. Az érintett országok: Németország, Belgium, Dánia, Ausztria, Hollandia, Svédország, Írország és Franciaország. Pontos elosztási lista még nem áll rendelkezésre. (MTI)
Forrás: Trademagazin | Teljes cikk itt
Bemutatjuk, hogy mennyi idő alatt megy ki a szervezetből az alkohol ha ittál pár pohárral.
A hűtött, palackozott és dobozos italok árusítása egy rendkívül jövedelmező üzleti tevékenység, amely számos előnnyel ...
Egy pohár bor, korsó sör, esetleg fél cent hazai pálinka – majdnem mindegy, hogy mi kerül a poharakba, az egyik ...