
Mennyi idő alatt megy ki az alkohol a szervezetünkből?
Bemutatjuk, hogy mennyi idő alatt megy ki a szervezetből az alkohol ha ittál pár pohárral.
December 2-án (szerdán) 9:00-tól Szőlő Szaporítóanyag-előállítási Tudományos Konferenciát rendeznek a Szent István Egyetem Georgikon Campusának „A” épület Kari Tanácstermében, illetve online módon. A cél az innovatív magyar szőlőtermesztés és a szőlő szaporítóanyag-előállítás elősegítése A rendezvény a szőlőszaporító alapanyag és a gyökeres szaporítóanyag termesztők, forgalmazók, kutatók és fejlesztők fóruma. Célja az ágazat korszerűsítése, a kiemelten magas biológiai értékű tesztelten vírusmentes szőlő szaporítóanyag előállítás fejlesztése. A szervezők bíznak benne, hogy a konferenciával elősegíthetik az innovatív magyar szőlőtermesztést és a szőlő szaporítóanyag-előállítást is. Szervezők: • Szent István Egyetem Georgikon Kar, Kertészeti Tanszék • Szent István Egyetem Kertészettudományi Kar, Szőlészeti és Borászati Intézet • Magyar Tudomány- és Innováció-menedzsment Alapítvány • Doktoranduszok Országos Szövetsége Agrártudományi Osztály • Hegyközségek Nemzeti Tanácsa • Magyar Szőlőszaporítóanyag Termesztők Szövetsége A konferenciához kapcsolódóan egy digitális konferencia-kötet is készül. Részletek és regisztráció itt.
Forrás: Trademagazin | Teljes cikk itt
Bemutatjuk, hogy mennyi idő alatt megy ki a szervezetből az alkohol ha ittál pár pohárral.
A hűtött, palackozott és dobozos italok árusítása egy rendkívül jövedelmező üzleti tevékenység, amely számos előnnyel ...
Egy pohár bor, korsó sör, esetleg fél cent hazai pálinka – majdnem mindegy, hogy mi kerül a poharakba, az egyik ...