Új szuperfood a láthatáron: szőlőmag

Új szuperfood a láthatáron: szőlőmag

Ha új év, akkor fogadalmak. A legtöbb persze az egészségesebb életmódra vonatkozik, és szerencsére sokféle megoldás közül választhatunk!   A megújult Bock Kékszőlőmag termékek például magas antioxidáns tartalmuknak köszönhetően, hatékonyan képesek hozzájárulni szervezetünk önvédő mechanizmusainak megfelelő működéséhez.    A Bock Borászat a Pécsi Tudományegyetem, valamint a Szent István Egyetem szakembereinek bevonásával, több éves kutatómunkát követően fejlesztette tovább villányi kékszőlőmagból készült termékeit, így a mikroőrlemény és az olaj mellett, már tabletta formájában is fogyaszthatjuk az új, magyar „szuperélelmiszert”. Az olaj, őrlemény és tabletta a gluténmentes, laktózmentes és vegán étrendekbe is könnyen beilleszthető és nagy arányban tartalmaznak bioaktív összetevőket és antioxidáns hatású, fiziológiásan aktív polifenolokat, amelyek a bőrön és a bélrendszeren keresztül is könnyen felszívódnak.   Sok más „szuperélelmiszerrel” szemben a kékszőlőmag olaj és őrlemény a konyhában is rengeteg módon felhasználható, az évszaktól függetlenül, ezért garantált, hogy nem fogunk ráunni néhány hónap után sem. A Bock Borászat weboldalán ráadásul szuper receptekkel is segítenek!

Forrás: Borászportál | Teljes cikk itt

További cikkek

Népszerű termékeink