Vegyen részt az MVI Gundel-díjkiosztó gálaebédjén a Gundel étteremben!

Vegyen részt az MVI Gundel-díjkiosztó gálaebédjén a Gundel étteremben!

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete idén 9. alkalommal rendezi meg évzáró Gáláját, amelynek keretében ünnepélyes keretek közt adja át a Gundel Károly-díjat. Az idei díjazottak: Meskál Tibor, Szulló Szabina és Széll Tamás. Az MVI együttműködő partnere a 125 éves Gundel Étterem, amely ettől az évtől otthont is ad a rendezvénynek. Executive chef a tavaly a díjjal kitüntetett Rosenstein Tibor és fia, Rosenstein Róbert. A Gálaebéd időpontja: 2019. november 24. vasárnap 12:00 óra A belépőjegyek ára: MVI Tagoknak: 25.000 Ft, nem MVI tagoknak: 28.000 Ft. (Egy MVI tagsággal 2 kedvezményes jegy igényelhető.) Részvételi szándékát kérjük a galaebed@gmail.com email címen jelezzék! Íme a menü: – Előétel: Hideg vegyes ízelítő: zsidótojás pástétom, libatepertő, libamáj zsírjában (Rosenstein Róbert – Rosenstein Vendéglő, Budapest) – Leves: Ököruszály-elixír illatos gombával és macesz gombóccal Lutz Lajos – Pierrot Étterem, Budapest) – Főétel I.: Gombás rizottó libamellel, ropogós libazúzával és reszelt libamájjal (Bicsár Attila – Traktor Budapest és Sauska48 Villány) – Főétel II.: Sólet füstölt szeggyel, borjúnyelvvel és tojással (Rosenstein Róbert) – Desszert: Flódni pohárban Varju Viktor – Hotel Levendula, Bük Sommelier: Fabók Mihály

Forrás: Trademagazin | Teljes cikk itt

További cikkek

Népszerű termékeink