Villányi legendák "csatájának" lehetsz részese a vacsoraasztalnál

Villányi legendák

Októberben 26-án a villányi borvidék borai köré szervezi immár hagyományos Borduett vacsoráját az ARAZ Étterem. Ezúttal a Bock és a Koch pincészet borait párosítják a Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított hatfogásos ételsorhoz.    Menüsor Bock Hárslevelű 2014 – Koch Frisch Irsai Olivér 2016. Aranymazsolás lágy kecskesajt krém   Bock 'n' Roll 2015 – Koch Kadarka 2015. Hideg libamell szilvás vinaigrettel   Bock Syrah 2014 – Koch Premium Syrah 2015  Piskótás muflon rolád édesburgonyával és hecsedli mártással   Bock Franc 2013 – Koch Super Premium Cabernet Franc 2015 Fehérpecsenye ragu hántolt durumbúzával   Bock Ermitage 2013 – Koch Csanád Cuvée 2012 Bárány Colbert – módra   Bock Cuvée 2013-Koch Premium Cabernet Sauvignon 2012  Croque - en - bouche   A vacsora ára 12.990 Ft/fő, a számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolnak fel. Az étterem ingyenes parkolást biztosít a Nyár utcai mélygarázsában. A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges az araz@araz.hu e-mail címen vagy a +36 1-815-110-es telefonszámon.

Forrás: Borászportál | Teljes cikk itt

További cikkek

Népszerű termékeink