Munkalehetőségek hada várja az álláskeresőket a logisztika és szállítmányozás területén Magyarországon
A logisztika és szállítmányozás területe napjainkban egyre csak fajsúlyosabbá válik. A hazai és nemzetközi piacok ...
Októberben 26-án a villányi borvidék borai köré szervezi immár hagyományos Borduett vacsoráját az ARAZ Étterem. Ezúttal a Bock és a Koch pincészet borait párosítják a Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított hatfogásos ételsorhoz. Menüsor Bock Hárslevelű 2014 – Koch Frisch Irsai Olivér 2016. Aranymazsolás lágy kecskesajt krém Bock 'n' Roll 2015 – Koch Kadarka 2015. Hideg libamell szilvás vinaigrettel Bock Syrah 2014 – Koch Premium Syrah 2015 Piskótás muflon rolád édesburgonyával és hecsedli mártással Bock Franc 2013 – Koch Super Premium Cabernet Franc 2015 Fehérpecsenye ragu hántolt durumbúzával Bock Ermitage 2013 – Koch Csanád Cuvée 2012 Bárány Colbert – módra Bock Cuvée 2013-Koch Premium Cabernet Sauvignon 2012 Croque - en - bouche A vacsora ára 12.990 Ft/fő, a számla végösszegéhez 10% szervízdíjat számolnak fel. Az étterem ingyenes parkolást biztosít a Nyár utcai mélygarázsában. A korlátozott férőhely miatt előfoglalás szükséges az araz@araz.hu e-mail címen vagy a +36 1-815-110-es telefonszámon.
Forrás: Borászportál | Teljes cikk itt
A logisztika és szállítmányozás területe napjainkban egyre csak fajsúlyosabbá válik. A hazai és nemzetközi piacok ...
A logisztika és a szállítmányozás ágazata a 21. században óriási fejlődésen megy keresztül. Ráadásul a globalizálódó ...
Az esküvői meghívók és a borfogyasztás kultúrája közötti kapcsolat az elegancia, az ízlés és a részletekre való ...