Kézműves sör
(0 találat)Keresés beállítva: Pale Ale(x) vagy Lambic(x) vagy ALE(x) vagy Gluténmentes(x) vagy Witbier(x) és 20L(x) vagy Sör csomag(x) és CAN/Alu doboz(x)
Megjelennél ital termékeddel az oldalon?
2 hónapos díjmentes megjelenés az italkereső oldalon
Próbáld ki ingyenesen 2 hónapig és növeld online eladásaid. Nincs hűségidő, nincs kötelezettség.
A kézműves sörfőzdék kis mennyiségű sört állítanak elő, általában kevesebbet, mint a nagy sörfőzdék és gyakran önálló tulajdonban vannak. A kézműves sörfőzés mind az Egyesült Államokban, mind az Egyesült Királyságban az 1970-es években kezdődött, bár a hagyományos kézműves sör Európában évszázadok óta létezik, és ezt követően más országokban is elterjedt. Amint a mozgalom növekedett és néhány sörfőzde kibővítette termelését és forgalmazását, megjelent a kézműves sör átfogóbb fogalma.
Kézműves sörök végeláthatatlan választéka
A kézműves sört általában a nagyüzemivel szokták szembe helyezni, de ennél azért többről van szó. A kisüzem jelentése, hogy kétszázezer hektoliternél kevesebb sör készül el évente a főzdében, azonban a kézműves jelző nem feltétlenül a mennyiségi kategóriát, hanem a minőséget jelöli. Régen a nagyüzem hallatán a legtöbben negatív jelzőkre gondoltak, azonban az egyetlen különbség, hogy ezek a márkák a világ minden pontjára megpróbálnak eljutni, a céljuk pedig, hogy az összes fogyasztó szükségleteit kielégítsék.
A kisüzem célja, hogy egy kisebb régiót lásson el, azonban főleg az egyéniségen van a hangsúly, bár nem szoktak átesni a ló túloldalán sem. Az extrém ízek csak extrém ízvilágra vágyó vásárlót jelentenének, úgyhogy a weboldalon rendelhető termékek leginkább az összes vásárlónak szólnak, a finomabb érzékelőbimbóknak is ugyanúgy megfelelnek. A gyártók ma már nem a sörfőzőknek adják a karaktert, hanem magának a kézműves sörnek, így a minőség az egyik legfontosabb kérdéssé alakul a készítés során.
Kézműves sör bővebben