Zentus Kézműves sör

(1 találat)
Szűrők elrejtése
Kiszerelés típus
Összesen 1 db Kézműves sör érhető el, 1 oldalon.

Szolgáltatásaink viszonteladóknak

Ital webshop megjelenés

Ital webshop megjelenés

Segítünk az ital termékek online eladásában, a vásárlókat közvetlen a saját webshopjába irányítjuk.

Részletek

Ital nagykereskedés kereső

Ital nagykereskedés kereső

Online ital nagykereskedés kereső, viszonteladóknak és nagykereskedéseknek. Több mint 30 nagyker és 700 kiskereskedés partnerrel. Tudjon meg többet szolgáltatásunkról.

Részletek

Márkatulajdonosoknak

Akciós Ital Nagyker hírlevél

Több mint 30 ital nagykereskedés legnagyobb akciói egy hírlevélbe összegyűjtve kereskedők részére.

Hírlevélre feliratkozás

A kézműves sörfőzdék kis mennyiségű sört állítanak elő, általában kevesebbet, mint a nagy sörfőzdék és gyakran önálló tulajdonban vannak. A kézműves sörfőzés mind az Egyesült Államokban, mind az Egyesült Királyságban az 1970-es években kezdődött, bár a hagyományos kézműves sör Európában évszázadok óta létezik, és ezt követően más országokban is elterjedt. Amint a mozgalom növekedett és néhány sörfőzde kibővítette termelését és forgalmazását, megjelent a kézműves sör átfogóbb fogalma.

Kézműves sörök végeláthatatlan választéka

A kézműves sört általában a nagyüzemivel szokták szembe helyezni, de ennél azért többről van szó. A kisüzem jelentése, hogy kétszázezer hektoliternél kevesebb sör készül el évente a főzdében, azonban a kézműves jelző nem feltétlenül a mennyiségi kategóriát, hanem a minőséget jelöli. Régen a nagyüzem hallatán a legtöbben negatív jelzőkre gondoltak, azonban az egyetlen különbség, hogy ezek a márkák a világ minden pontjára megpróbálnak eljutni, a céljuk pedig, hogy az összes fogyasztó szükségleteit kielégítsék.

A kisüzem célja, hogy egy kisebb régiót lásson el, azonban főleg az egyéniségen van a hangsúly, bár nem szoktak átesni a ló túloldalán sem. Az extrém ízek csak extrém ízvilágra vágyó vásárlót jelentenének, úgyhogy a weboldalon rendelhető termékek leginkább az összes vásárlónak szólnak, a finomabb érzékelőbimbóknak is ugyanúgy megfelelnek. A gyártók ma már nem a sörfőzőknek adják a karaktert, hanem magának a kézműves sörnek, így a minőség az egyik legfontosabb kérdéssé alakul a készítés során.

Kézműves sör bővebben